Tekla
8 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sőt, mi több, az államfő ki is próbálta őket a vecsési káposztafesztiválon, ahova ellátogatott vasárnap délelőtt, és ránézésre remekül érezte magát. Áder János:

  • mosolyogva nézte a káposztát,
  • mosolyogva szeletelte a káposztát,
  • mosolyogva nézett egy nőt egy nagy kondér káposztával,
  • mérgesen nézte a Vecsési Hagyományőrző Zeneegyesület előadását (de remélem nem volt mérges, csak rosszul lett elkapva a pillanat),
  • komolyan figyelt a többiekre egy nagy halom káposzta mögött,
  • és még egy misére is elment (itt sajnos nem volt káposzta).

  Ha ön is kíváncsi Áder János kalandjaira a XVIII. Vecsési Káposztafeszten, csak nézze végig a galériánkat, és gyönyörködjön!

 • A Milánóban szombaton bemutatott Roberto Cavalli 2019 tavaszi kollekciójából inspirálódhatsz, milyen új ruhadarabokat válogass össze jövőre:

 • Egyszer utánaszámoltam, a két macskánknál mennyi megy el évente csak az alomra, amibe kétszer dehogy menne bele, a finomkodó dögje, így aztán óvatosan kell belépni az előszobába, hiába az éves szinten már tetemes összeg, mégis sok szart kell összekaparnom.

  Így, amikor kedvesen dorombolva az ölembe ugranak, nem mindig arra gondolok, hogy de cukik, arra pláne nem, hogy a macska nem csak vinni tudja a pénzt, hanem hozni is.

  Nem gondolt erre Terry Laurmen sem, amikor friss nyugdíjas spanyoltanárként körbenézett egy wisconsini macskaotthonban. Aztán rendszeresen visszatért, tetszett neki, hogy itt a macskák szabadon vannak, nincsenek kennelek, csak otthonos környezet, ahol díványon üldögélve kedvére simogathatja őket – írta a CNN. 

  Lassan önkéntes munkájává vált, hogy a nap egy részét a macskákkal töltötte, különösebb munka nélkül, akár csak a díványon szunyókálva. Egyre több fotó is készült a macskás sziesztákról, amit aztán a menhely egyben feldobott a Facebookra.

  macska

  És a képek 30 ezer dolláros adománycunamit generáltak két nap alatt. 

  Igaz, ez nem Laurment, hanem a menhelyet gazdagította, de kevesen mondhatják el, hogy ennyi pénzt hoznak azzal, hogy elbóbiskolnak a díványon a kedvenc macskáikkal.

 • Lassan két hónap telt el azóta, hogy a Rockstar először mutatott hivatalos gameplay-t az idei év egyik legjobban várt játékáról, a Red Dead Redemption 2-ről, de azóta is csordogálnak az infók folyamatosan (nem meglepő módon, hiszen bő egy hónap van a megjelenésig).

  Ezek között voltak tök elhanyagolható dolgok is, de a napokban ledobták az atombombát, kiderült ugyanis, hogy

  annyira realisztikus lesz a játék, hogy a csődörök tökei össze fognak zsugorodni hideg időben.

  Egészen eddig azt hittem már mindent láttam, mikor a Skyrimhez megjelent az első olyan mod, ami ivarszerveket varázsolt a lovakra, de ez még azon is túltesz, ráadásul az is kiderült, hogy hálistennek realisztikus lószart is nézegethetünk majd a játékban.

  Ha ezek a dolgok nem nyűgözik le, akkor sincs gond, mert amúgy a lovakat el is lehet majd nevezni, meg lehet változtatni a kinézetüket, sőt, még trükkökre is be lehet majd tanítani őket. Jóban lenni is megéri majd az állattal, mert ha a játékos folyamatosan bántja szegényt, akkor az bizony lovaglás közben is érződik majd.

  Az új Red Dead október 26-án jön majd, sajnos kizárólag Xbox One-ra és PS4-re, úgyhogy PC-n legfeljebb videókon lehet majd a lovak zsugorodó heréit vizsgálni.

  (via)