Rafael
17 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az amerikai elnök egyébként állandó magyarázkodásban/perlekedésben van az embertelen bevándorlási gyakorlat miatt (több ezer határsértő családot szakítottak ketté), melyet republikánus oldalról is hevesen kritizálnak. De ahogy az lenni szokott, Trumpnak sikerült egy igazi trumpos gesztussal meghajlítania a narratívát:

    Mondjuk a gesztus nem volt eredeti, mivel - ahogy az a CNN összeszedte - Trumpnak igen komoly zászlóölegető múltja van.

  • Jó hát nagyon cuki, hogy a kislány meghekkeli a család GPS-ét, és azt gügyögi, hogy akkor apu, fordulj jobbra, és mindenki elolvad a kocsiban, meg a Youtube előtt, főleg a 29-39 év közötti, esomar AB státuszú női főbevásárlók. Ez eddig lehetne akár egy alacsony fogyasztású kisautó, vagy egy kézkimélő aloe verás mosogatószer reklámja is, de aztán a kislány beszól apunak, ráadásul mindezt Eger városa szponzorálja. Nézzék csak!

  • Egy hőlégballonos, véletlenül vagy sem, de egy környezetvédelmi területről szált fel Svájcban, ami nem volt egy jó ötlet.

    Felszállás közben ugyanis megijesztett egy szarvast, több libát, kacsát és hattyút, ez pedig 700 frank (170 ezer forint) büntetést jelentett neki.

    (Via)