Dömötör
-1 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A nézők többségének biztosan feltűnt, hogy L.L. Junior és felesége, Kinga a többiekhez képest jóval kevesebbszer fejezik ki szerelmüket fizikai érintésekkel a Nyerő Párosban. Erről korábban még a műsorvezető, Sebestyén Balázs is tett egy humorosnak szánt megjegyzést.

  Junior most Instagram-oldalán összegezte a műsorban szerzett tapasztalataikat, ezután pedig magyarázatot adott, “smanci-mentes társasági viselkedésére" is.

  Elnézést kérek, de mi nem ezt láttuk otthon, hogy csókolózunk mások előtt illetve anyukámék, rokonok előtt majd egy tv műsorban. Én más környékről származom, úgyhogy akármennyire is hihetetlen, de nem testbeszéddel mutatom ki a szeretetem és szerelmemet Kinga felé. A mi szeretetnyelvünk érzelmek, gondolatok és tettek, intimitásunk diszkrét és privát.

  Azért még lehet, hogy számíthatunk meglepetésekre, ugyanis így zárta a bejegyzést:

  De ha résen lesztek szereplésünk végéig, ki tudja, még akár felébredhet ez a bennem szunnyadó kitárulkozó Rómeó is.

 • Anna Stewart, a CNN egyik riportere az Essex-i Danburyben található Kelly Bronze farmon járt, hogy egy pulykákkal teli mezőről tudósíthasson.

  chrome-capture (2)

  Éppen a globális ellátási lánc nehézségeiről és az Egyesült Királyságban tapasztalható munkaerőhiánnyal kapcsolatos problémákról számolt be, amelyek miatt még a karácsonyi pulyka szállítás is leállhat. Így adott volt, hogy egy csapat pulyka között jelentkezzen be.

  A videó egy pontján mintha kicsit megcsípné az egyikőjük, amitől nevetésben tör ki a riporter.

  A szárnyasok sem hagyják szó nélkül a dolgot, a reakciójukért érdemes megtekinteni a felvételt:

  (Forrás: Indy100)

 • Gérard Depardieu és Steven Segal után a színésznő is bármikor letelepedhetne Oroszországban.

  GettyImages-1345623576
  Fotó: David Benito / Getty Images Hungary

  A szappanopera sztár korábban csak viccelődésnek szánta, hogy elhagyná szülőhazáját, miután a Buenos Aires-i orosz nagykövetségen megkérdezték tőle, mit szólna az orosz állampolgársághoz. Akkoriban úgy volt vele, hogy miért is ne, de biztos nem gondolta volna, hogy tényleg megkapja.

  Ráadásul egyenesen Putyintól.

  Nem újkeletű a dolog, ugyanis egy 2019-es, helyi műsorban a “legoroszabb külföldi színésznőnek” titulálták Oreiro-t, amire már akkor is úgy reagált, hogy akkor ideje megkapnia az állampolgárságot. Ez pedig két évvel később, most meg is történt.

  (via)

 • Várkonyi Andrea nem is olyan rég óriási örömhírt jelentett be Facebook-oldalán.

  Örömének oka az volt, hogy első könyve még meg sem jelent, de már harmadik helyen állt az előjegyzési sikerlistán. Azóta pedig még  boldogabb lehet a műsorvezetőnő, ugyanis egy hét alatt hirtelen az első helyre került a könyv.

  A hírt Instagram-oldalán jelentette be, az alábbi képpel és szöveggel:

  Amikor elkezdtem megírni a könyvemet, abban biztos voltam, hogy a téma fontos és sokaknak lehet majd kapaszkodó, de azt álmomban sem gondoltam, hogy már a megjelenés előtt az első helyre kerül a Bookline sikerlistáján. Köszönöm.