Friderika
9 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sokáig lehetett reménykedni benne, hogy a Netflix sikeres sorozata folytatódik. A rajongók szerették, a kritikusok szinte csak jót tudtak róla írni, és nem mellesleg a sakk szempontjából is fontos volt, hisz a bemutatott lépések, állások szakmailag is tökéletesek voltak. Mindezek hatására menővé vált a sakk is.

  A készítők állandóan ködösen fogalmaztak a folytatásról, most viszont határozottan kijelentették, hogy nem lesz második évad. Nagyon sajnálják, de a készítők úgy érzik, hogy ezzel a történettel elmondtak mindent, amit lehetett. Nem akarnák erőltetni a jövőben. Viszont! Azzal kapcsolatban megnyugtattak mindenkit, hogy A vezércsellel nem vonulnak nyugdíjba, sőt, azon vannak, hogy valami olyanon dolgozhassanak, amit legalább ekkora lelkesedéssel, tűzzel, szenvedéllyel tudjanak csinálni.

  Lehet, hogy a döntésen az is segített, hogy milliókra perelték a Netflixet a sorozat miatt. 

  (justjared)

 • A tegnapi Emmy-díjátadón derült ki, hogy Rita Wilson még rappernek sem utolsó.

  GettyImages-1200616896
  Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

  Ő is részt vett ugyanis Biz Markie, Just a Friend című dalának átdolgozásában, sőt, egy rappelős részt kapott a számból. Nem ez az első alkalom, hogy a 64 éves színésznő bemutatja tehetségét, egy szerep miatt korábban kellett már rappelnie, akkor a dal megtanulása egy hónapig tartott neki. A produkciót akkoriban még Instagram-oldalára is feltöltötte, az emberek nagy meglepetésére.

  Mindenki döntse el maga a videó megtekintése után, hogy mennyire van tehetsége hozzá.

 • Ahogy az már köztudott tény, Daniel Craig idén játssza el utoljára a 007-es ügynök szerepét, az utódjáról pedig egyelőre csak spekulációk vannak, de olvasóink szerint Tom Hardy lenne a legjobb választás.

  GettyImages-494393572
  Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

  Az 53 éves színész 15 éve formálja meg a titkosügynök karakterét, ami a leghosszabb időszak, amit egyetlen színész valaha is megélt James Bond szerepében.

  Így érthető, hogy Craiget nagyon meghatotta a forgatás legutolsó napja.

  Nemrég előkerült egy felvétel, még 2019-ből, hiszen körülbelül azóta tolódik a James Bond: Nincs idő meghalni bemutatója, ami az utolsó forgatási napon készült. A videóban a színész könnyeivel küszködve mond köszönetet az egész stábnak, akik vele dolgoztak az elmúlt másfél évtizedben.

  Imádtam minden egyes másodpercét ezeknek a filmeknek, és különösen ezt, mert minden reggel felkeltem, és lehetőségem volt veletek dolgozni. És ez volt életem egyik legnagyobb megtiszteltetése.

  — mondta a stábtagoknak.

  (Forrás: Indy100)

 • Az Index is jelen volt, amikor bemutatták a világon első Satoshi Nakamoto tiszteletére állított szobrot. Ahogy arról egy cikkben már beszámoltunk:

  Satoshi Nakamoto minden bizonnyal fiktív figura, akiben hagyományosan a blokklánc-technológia és egyben a bitcoin kriptovaluta alapítóját tisztelhetjük. Ugyanis máig nem tudni, ki volt az, aki a nyílt forráskódú digitális fizetőeszközt közvetlenül a 2008-as gazdasági válság után, 2009. január 3-án a világra szabadította, [...]

  Sebestyén Balázsr többször is írta már közösségi oldalán, hogy mi a véleménye a Bitcoinról, szerinte ez a jövő, így nem csoda, hogy személyesen is elment megnézni a szobrot. A megtekintést pedig meg is osztotta a Facebookon. Mint írja:

   Nekünk még újnak tűnik a blokklánc, talán nem is értjük még mindannyian de a gyerekeink életének meghatározó része lesz ez a technológia!