Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 2004. október 16-án kezdett megváltozni a futball egy Espanyol-Barcelona spanyol bajnokin, amikor a 82. percben Frank Rijkaard Barca-edző pályára küldte a 17 éves Lionel Andrés Messi Cuccittinit.

 • TDAS5547-772x514

  A Rockin' 1000 idén Firenzében tolta, ahol Kurt Cobain özvegye is ott volt sőt, együtt játszott velük. Az ezerben vannak magyarok is, óriási buli lehetett nekik is.

 • hanem az, hogy ez egy céklatorta, ami megnyerte a  Magyarország Cukormentes Torták versenyét. Eleve csak olyan recepttel lehetett pályázni, ami nem használ se cukrot, se lisztet, de a zsűri értékelte a legfinomabb, gyógynövényt tartalmazó tortát is. Így nyert Kunsági Gabriella a Szép kis mákvirág nevű tortája. 

  Fotó: Györgytea
 • Miközben éppen megdől a negatív vízállás rekordja Budapesten, újra látványosság lett az Ínség-szikla, amit most egész közelről meg lehet most nézni anélkül, hogy bokáig merülnénk a Dunában. 

  Olvasónk, Ricsó küldött nekünk néhány képet, amin elég jól kijön, milyen állapotok vannak Ínség-szikla környékén, kisebb kősivatag alakult ki a budai parton, a Gellért-hegy lábánál. A rekordalacsony vízállásról itt írtunk bővebben.

  Ez pedig a kilátás az Erzsébet-híd felé:

  Fotó: Olvasónk