Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Trónok Harca két sztárja nagyon jó barátok az életben is.

  jason
  Fotó: Instagram

  Jason Momoa, aki Khal Drogot alakitotta a Trónok Harcában, nemrég újra találkozott sorozatbeli kedvesével, Emilia Clarke-al a Sundance Filmfesztiválon.

  A közös fotóhoz a színésznő is hozzászólt, ahol megköszönte a fesztiválnak, hogy újra Khaleesinek érezhette magát.

 • Vasárnap este (idehaza hétfő hajnalban) érkezik az HBO Maxra a The Last of Us 3. epizódja, azonban már biztosan készül a folytatás, amit a napokban rendeltek be.

  joel
  Fotó: Instagram

  A játék alkotója, illetve a sorozatban is aktívan részt vevő Neil Druckmann ennek kapcsán elárulta, hogy a The Last of Us második évada a játék második epizódját fogja adaptálni, azonban az egyelőre nem világos, hogy azt a történetet egy vagy két évadra bontják-e.

  Innentől kezdve masszív spoilerek következnek a The Last of Us 1-2. játékából, amit a sorozat is fel fog dolgozni, csak saját felelősségre olvasson tovább az, aki nem játszott a videójátékokkal.

  A két évadra bontás azért is merülhet fel jogosan, mert a The Last of Us Part II két narratívát mutat be. Egyfelől a játékos Ellie-t irányítja, aki Joel gyilkosa, Abby után kutat, hogy megbosszulja a férfi halálát. Azonban a történet egy pontján átvesszük a kontrollt Abby felett, megismerve az ő történetét, illetve annak okát, hogy miért akart mindenképp végezni Joel Millerrel.

  A két főszereplő története tehát indokolná a szétbontást, de egyelőre ez csak találgatás.

 • Julia Fox pont olyan, mint akárki más.

  fox
  Fotó: Instagram

  A színésznő nemrég ezt azzal is bizonyította, hogy megmutatta New York-i lakását, ami nem éppen olyan, mint azt feltétlen gondolnánk.

  Fox elmagyarázta, hogy nem szereti a rongyrázást, ezt pedig az otthona is tükrözi. Ennek ellenére sokan kritizálni kezdték, mondván, a takarítás ingyen van, utalva ezzel arra, hogy elég nagy a kupi az apró apartmanban.

  „Tudtam, hogy savazva leszek érte, de remélhetőleg lesz olyan is, aki a videó láttán azt fogja gondolni, hogy talán nem is csinálja rosszul azt, amit csinál” – mondta Fox.

 • Újabb videójátékból készül sorozat, ezúttal pedig egy újabb klasszikust, a Tomb Raidert adaptálják képernyőre.

  Az Amazon hozza tető alá Lara Croft történetét, aki a PlayStation egyik legikonikusabb kalandorának számit.

  A Tomb Raiderből már készült két film is Angelina Jolie főszereplésével, illetve 2018-ban Alicia Vikanderrel is egy reboot, ami azonban hatalmas bukás volt a mozikban.

  De az Amazon Prime lecsapott a jogokra, és Phoebe Waller-Bridgerrel az élen, aki írói és produceri feladatot lát el a projektben, igyekeznek feltámasztani a jobb sorsra érdemes nevet, azonban azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki fogja alakítani a fegyveres sírrablót.