Zoltán
21 °C
36 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A mexikói színésznő Jada Pinkett Smith műsorában, a Red Table Talk-ban mesélte el, hogyan nem kapta meg Trinity szerepét a Mátrixban. A meghallgatáson egy ideig minden flottul ment, Salma Hayek simán bejutott a négyes döntőbe, amikor  jött a fizikai felmérés. 

  GettyImages-1198342946
  Fotó: Gotham / Getty Images Hungary

  És itt jött a bökkenő. Laza vagyok, elszánt – de lusta. Soha nem jártam még edzőteremben

  – árulta el a színésznő.

  „Azt mondták, hogy fussak, én meg visszakérdeztem, hová? Körbe-körbe kellett volna szaladgálnom a szobában, de már egy kör után is lihegtem” – mesélte Salma Hayek.

  A szerepet végül Carrie-Anne Moss kapta, a Mátrix pedig 1999-ben letarolta a mozikat.

 • Crumpet mindössze három hónapos volt, amikor nekivágott a világnak, hátrahagyva kétségbeesett gazdáit. Sarah Covell és két lánya hónapokig keresték a Jack Russel terriert,

  de végül lemondtak róla.

  Tizenegy év után most váratlanul telefonhívást kaptak, hogy megtalálták a kutyát, és a chip alapján azonosították a gazdáit. A Covell család már vissza is kapta az ebet, amelyet 50 kilométerre otthonuktól találtak meg. 

 • New York-ban tegnap tartották a Baby Boss (Bébi úr) című animációs mese új részének premierjét. Az egyébként még csecsemő, de vezérigazgatóként tevékenykedő főszereplőnek a 63 éves Alec Baldwin kölcsönzi a hangját, ezért egyértelmű volt, hogy részt vesz az eseményen, és hat csemetéjét is magával viszi. 

  GettyImages-1324954316
  Fotó: Monica Schipper / Getty Images Hungary

  Nagy feltűnést keltett a nyolctagú család a vörös szőnyegen, hiszen mindannyian a karakter bőrébe bújtak. Így még az alig hat hónapos Luciát és a kilenc hónapos Eduardot is öltönyben és nyakkendőben láthattuk. A két kisbaba között egyébként azért ilyen zavarba ejtően kicsi a korkülönbség, mert Luciát béranya hozta világra. A képet látva nem biztos, hogy kényelmes volt nekik a jelmez, de jól viselték a megpróbáltatásokat.

  A mesében újra feltűnik még szinkronszínészként Lisa Kudrow és Jimmy Kimmel is.

  (Forrás: EOnline)

 • Meghan Markle már gyerekfejjel is komoly üzleti érzékről tett tanúbizonyságot, amikor 13 évesen megjelent könyvének személyesen intézte szerzői jogi ügyeit. A mű, amely „Az arc szeplők nélkül olyan, mint az éjszaka csillagok nélkül” címet kapta, most a Kongresszusi Könyvtárból került elő.

  GettyImages-938171672
  Fotó: Pool/Samir Hussein / Getty Images Hungary

  A sussexi hercegné a rajzokkal gazdagon illusztrált könyvben azt írja, „sokan furcsának tartják a szeplőket, de én nem értek egyet velük, mert ezek nélkül nem lennék az, aki vagyok”.

  A fülszövegből kiderül, hogy a mesekönyv egy iskolai projekt keretében íródott, és a szerzőről azt is megtudhatjuk, hogy szeret tévét nézni, legszívesebben a barátaival tölti a szabadidejét, és szívesen szerepel zenés vígjátékokban.