Lenke
17 °C
30 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Oké, általában azzal szívjuk a tahó parkolók vérét, hogy a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyekre állnak be, de itt az új liga: az ember, aki megállt az utca közepén a Rolls Royce Phantomjával, amíg beugrott a boltba. Olvasónk lőtte a képet. Az autó hátulján amúgy szlovák rendszám volt.

  • Olvasónk örökítette meg a koccanás utáni állapotot. Egy másik olvasónk meg azt írta, hogy a busz megállt a Sasadi út megállóban, kinyitotta az ajtókat, majd nyitott ajtókkal elkezdett gurulni, nagyjából 5km/h-es sebességgel, és nekiütközött az oszlopnak. Az emberek eldőltek, mint a dominó, több idős néni elesett, akiket fel kellett segíteni. Vagy műszaki hiba történt, vagy elmélázott a sofőr, de az is lehet, hogy szándékosan vezette az oszlopnak, miután el kezdett gurulni, hogy így állítsa meg.

  • Egy Bugatti mindig szép és különleges. Ez pedig itt különösen az. Nézzék csak a karosszéria mesteri kidolgozását!

    Na jó, eláruljuk a titkot: ez az életnagyságú Bugatti Chiron Legóból készült, és ami még érdekesebb, hogy motor is van benne. A modellt a moszkvai Gorkij parkban lévő Lego Házban mutatták be. 

    Több mint egymillió építőkockából áll. Szinte minden alkotóeleme közönséges Lego-elem, legfeljebb néhány kapott közülük különleges színt a különleges felhasználás miatt.

  • A címe First Love, és ugyan pont olyan erőszakos lesz, mint a rendező többi alkotása, de akkor is ez az első szerelmesfilmje. A neonior-sztori közppontjában a Fiú áll, aki bokszol, meg a Csaj, aki kurva, és egymásra lelnek, és minden jó lesz meg fasza, de ekkor jön a jakuza, a drog, a sötétség, és minden összeomlik. Szeptembertől lehet majd beszerezni.