Villő
15 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Amikor egy luxusdivatmárka és a jó ízlés, a kifinomultság, az igényesség, valamint az elkényelmesedés iránti mérhetetlen vágy találkozik, akkor bizony olyan dolgok születhetnek, mint a Balenciaga és a Crocs kollaborációjából megszületett magas sarkú crocs papucs.

  És ez annyira nem vicc, hogy még ugyan egyetlen ilyen cipő, papucs, lábbeli sem érintette egy bolt polcát se, de máris elkelt az összes. Pedig nem két fillérért dobálták az emberek után. Darabjáért 850 dollárt fizettek. Aki nem vett belőle, az reménykedhet, hogy lesz belőle még készleten. 

  (New York Post)

 • GettyImages-1233054056
  Fotó: Mega / Getty Images Hungary

  Kim Kardashian elkezdte a jogi egyetemet, és az első úgynevezett „bébi vizsgán” (baby bar) meg is bukott az első év végén, derült ki egy hónapja. 

  Most még egyszer nekifutott a vizsgának, és szintén elbukott. Ez alkalommal csak annyit árult el, hogy az eredménye nagyjából ugyanaz volt, mint legutóbb, csak egy kicsit lett rosszabb. Akkor 560 pontból 474-et sikerült elérnie. 

  Ez a vizsga egy olyan teszt Kalifornia államban, amit azoknak az elsőéves joghallgatóknak kell letenniük, akik nem járnak be az adott intézménybe, hanem csak magántanulóként vesznek részt az órákon. 

  El vagyok keseredve. Teljesen le vagyok törve, de ez van. Tudom, hogy nem szabad emiatt stresszelnem. Annyi más kibaszott stresszes dolog történik. Csak jobban kell csinálnom a jövőben.

  – árulta el a klán legismertebb tagja a telefonban testvérének, Khloénak a vonatkozó Keeping up with the Kardashians-epizódban. 

  Khloé bátorító szavai után Kim elhatározta, hogy júliusban újra mepróbálja a vizsgát, és azonnal elkezd tanulni.

  Jobban is teszi, mivel azok a diákok, akik harmadszor is megbuknak a „bébi vizsgán”, elveszíthetik az eddig felvett kurzusok kreditpontjait.

  (via: Page Six)

 • Floridában teljesen elszabadultak az aligátorok, ami állítólag annak köszönhető, hogy a párzási időszak miatt sokkal aktívabbak, mint általában. 

  197989865 4097348630300217 1361778529302206720 n
  Fotó: Hernando County Sheriff's Office / Facebook

  Most épp egy kétméteres példány kóborolt el természetes élőhelyéről egy helyi postahivatalba. A hüllőre hajnali fél négykor talált rá egy férfi, aki azért állt meg, hogy feladjon egy csomagot. Ő riasztotta a helyi rendőröket, akik végül biztonságosan eltávolították az állatot az előcsarnokból. Állítólag egy automata ajtó segítségével jutott be ilyen könnyedén az épületbe a hatalmas aligátor.

  (Forrás: Huffpost)

 • Az énekes szinte mindennap előáll valami váratlannal. Nemrég Courteney Cox és Elton John oldalán énekelve üzent Lisa Kudrow-nak, aztán egy indokolatlan fotóval jelentette be, hogy hamarosan új szólólemezt várhatunk tőle.

  Pár napja pedig vámpírfogakkal és hegyes fekete műkörmökkel láthattuk Instagram-oldalán. A műkörmöket semmiképp nem ajánlja, mert, mint írta, nagy nehézségeket okozott neki ilyen hosszú karmokkal vécére menni. 

  Hogy pontosan miért öltözött be Edward Cullennek, azt egyelőre nem tudni, de valószínűleg egy közös projektre készülnek fotós barátjával, Zakary Waltersszel.

  Ön szerint mire készül az énekes?

  • 128
   Egy új klipet forgat.
  • 57
   Egy fotózás kedvéért öltözött vámpírnak.
  • 32
   Az Alkonyat új részében kapott szerepet.
  • 21
   Nem tudom, de jól áll neki a vámpír szerep.