Andrea, Ilma
5 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • David Harbour a forgatási szünetét arra szánta, hogy egy Instagram-videóban felolvas pár sort a Stranger Things negyedik évadának forgatókönyvéből. Amikor elkezdte volna, akkor hirtelen megjelent a videóban a főszereplő Eleven (Tizi), Millie Bobby Brown, aki leállította a színészt, mielőtt még elspoilerezne valamit.

  David Harbour & Millie Bobby Brown
  Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

  Nem tudni, hogy ez marketing húzás volt, vagy csak egy poén, amit a Jim Hoppert alakító színész talált ki unalmában, de legalább viccesen sült el. A legjobb a sztoriban, hogy Harbour említi a videójában, hogy ezért ki is rúghatják a Netflixtől, amire készül. A videó komment szekciójában a stúdió is beköszön két vicces emojival, aminek a jelentése:

  Helló, figyelünk.

  David Harbour csak annyit írt a posztjához, hogy:

  Mi a franc van velem?

  Hála Millie Bobby Brownnak nem fogják kirúgni a színészt, akire a színésznő ráparancsolt, hogy húzzon vissza melózni.

  A Stranger Things negyedik évada remélhetőleg még idén felkerül a Netflix oldalára, de sajnos a premier dátuma még nincs közölve. Annyi biztos, hogy a forgatások gőzerővel haladnak, hogy minél előbb bemutatásra kerülhessen a legújabb évad.

 • A 16 és fél millió követővel rendelkező youtuber, Jeffree Star autóbalesetet szenvedett péntek reggel Wyoming államban. Az autó, amiben ő és egy másik férfi utazott, megcsúszott a jégen, mire az autó háromszor is megpördült az úton. Az autó másik utasa belső sérüléseket szenvedett, Star pedig nyakmerevítőt kapott, az orvosai szerint hónapokba is telhet, mire teljesen felépül.

  jeffreestar.png
  Fotó: instagram / jeffreestar

  (via: Deadline)

 • papagáj.png
  Fotó: ViralHog / youtube

  Ezt a madarat Oscarra kellene jelölni

  – írják a videó alatt, mi pedig teljesen egyetértünk vele. De azért előtte nem ártana főszerepet kapnia esetleg egy Tarantino-filmben vagy egy újabb Dr. Dolittle-adaptációban.

  Ön milyen filmben látná szívesen?

  • 185
   Leginkább semmiben, ezzel a mutatvánnyal még nem győzött meg.
  • 160
   Egy Tarantino-féle western filmben.
  • 100
   Dr. Dolittle beszélő papagájaként nagy sikere lenne.
 • Pontosan tíz évvel ezelőtt debütált a Trónok harca első része. A sorozat gyakorlatilag megreformálta a sorozatok műfaját. Nyolc teljes évig tartotta izgalomban a rajongókat, valamint rettegésben a spoilerektől rettegőket, és idegesített halálra mindenkit, akinek a hype ellenére sem volt kedve belekezdeni.

  De vajon milyen világban éltünk 2011. április 18-án, amikor leadták a Trónok harca első részét? 

  • Katalin még Middleton volt, nem pedig hercegné: a premier napjától számolva 12 nappal később rendezik meg az évtized királyi esküvőjét. Így lesz Katalinból hercegné Vilmos herceg oldalán. Azóta viszont nagyon felgyorsultak az események, már három gyerekük is van, akik úgy nőnek, mint a gomba, a legfiatalabb hamarosan hároméves lesz. 
  • Ashton Kutcher nemhogy nem volt még Mila Kunis férje, de egy egészen másik házasságáról volt ismert akkoriban. Ugyanis Demi Moore párja volt 2003-tól egészen 2011 novemberéig, amikor benyújtották a válást. Kutcher és Kunis is belehúztak azóta a gyerekvállalásba, nekik kettő van, a legfiatalabb pedig idén lesz 5 éves. 
  • Sőt ami még meglepőbb: akkoriban Angelina Jolie és Brad Pitt számított Hollywood álompárjának. Azóta viszont csúnyán összevesztek, legutóbb Jolie családon belüli erőszakkal vádolta meg Pittet. 
  • Hailey Biebert akkor még Baldwinként ismerték, ugyanis Justin Biebernek akkoriban még Selena Gomez volt a barátnője. 
  • Barack Obama nemhogy először töltötte be az elnöki posztot, de Donald Trump még mint ingatlanmogulként volt ismert, és a saját műsorát vezette 2015-ig. Ahogy Oprah is. A ő műsorának több mint egy hónappal a sorozat premierje után lett csak vége, 2011. május 25-én. 
  • Még csak három Marvel-film készült el. A negyedik, nevezetesen a Thor nem egészen egy hónappal később, május 6-án került a mozikba. Csak viszonyításként, jelenleg 23 filmnél járunk, ha nem számítjuk a folyton tologatott Fekete Özvegyet, és legalább tíz van még előkészületben. 
  • És ahogy fentebb is említettük, a Trónok harca nagyban felelős a televíziós sorozatok megformálásáért és azért, hogy manapság már sokkal menőbb tévére gyártani, mint azelőtt. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2011-ben a Netflix még nem rendelkezett saját gyártású sorozattal. Erre viszonylag sokat, még két évet kellett várni, ekkor készítették el a Kártyavárat. 2016-ra a saját gyártású sorozatok száma 126-ra ugrott. 

  (via: eonline)