Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Együtt vették nyakukba a várost.

  A Szex én New York színésznője ugyan egy igazi szupersztár, családját és gyerekeit megpróbálja annyira óvni a hírnév rossz oldalától, amennyire csak lehet. többek között ennek köszönhető az is, hogy közösségi oldalain szinte soha nem is posztol róluk, de tulajdonképpen még magáról sem, saját Instagram-oldala nincs is, Facebookjára pedig közel négy éve nem tett közé semmit sem.

  Parkert most 19 éves fiával, James Wilkie Broderickkal fotózták le, amint épp New York utcáin sétálgatnak. Előbbi csíkos blúzt, levélmintás szoknyát és aranyszínű magassarkút viselt, míg utóbbi egy Minionos pólót, mintás rövidnadrágot és sportcipőt.

 • Egy csapat, nála alacsonyabb helybélivel fotózkodott.

  Javában zajlik Rubint Réka Alakreform tábora, mely ezúttal Balin került megszervezésre. Míg a finteszlady táncpartnerével, Andrei Mangrával próbál a Dancing with the Stars 3. évadára, addig úgy néz ki, férje, Schobert Norbi a táborózokkal és a helybéliekkel fotózkodik – utóbbiakról pedig az is kiderült, hogy kisebb növésűek, mint magyar embertársaik.

  Bali csodálatos hely. A 110 táborozó mind csodálatos, különleges, szerető ember! Itt még férfiember, magas is vagyok! (...) Akárhogy edzel és diétázol egy életen át, magasabb nem leszel, de ki tudsz szabadulni a szénhidrátmérgezés okozta zsírbörtönből és vitálisabb, büszkébb életet tudsz élni!

  – fogalmazott posztjában a fitneszguru, melyben később arra is kitér, hogyan jutott el oda, ahol most tart. 

 • Nemrégiben összeházasodtak, most pedig sort kerítenek a méltó ünneplésre is.

  Mint azt a PageSix egyik bennfentes megtudta, a háromnapos eseménysorozat pénteket kezdődik és vasárnapig fog tartani.

  Minden J.Lo körül fog forogni. Ben azt akarja, hogy a nagy napjukon minden figyelem rá irányuljon

  – mesélte az informátor a Page Sixnek.

  A háromnapos meghitt ünnepség pénteken egy próbavacsorával kezdődik, a tényleges ceremóniára szombaton kerül sor, a pár pedig vasárnap grillezéssel és piknikkel zárja a hétvégét. Az 53 éves Lopez várhatóan egy Olaszországban készült, egyedi Ralph Lauren ruhát visel majd, külföldi útjára pedig minden bizonnyal a Vogue magazin is elkíséri majd.

  A külföldi lap korábban már többször is beszámolt arról, hogy a sztárok A-listás rendezvényszervezője, Colin Cowie áll a pazar ünnepség minden részlete mögött. Cowie ára 25 ezer és 25 millió dollár között mozog,  korábban pedig olyanoknak szervezett rendezvényeket, mint Oprah Winfrey, Michael Jordan vagy éppen Lopez.

  Forrásaik szerint a meghívottak listáján többek között Matt Damon, Jimmy Kimmel, Casey Affleck és Drea de Matteo is ott van.

  (Forrás: Page Six)

 • Meglehetősen sokáig várt az RTL Klub a bejelentéssel, a premierig azonban annál közelebb van!

  Megújult mentorcsapattal indul idén ősszel az X-Faktor 11. évada, melynek a napokban véget ért a forgatása – a versenyzők legközelebb már csak az élő műsorokban állnak a kamerák elé, ezek előtt azonban jópár válogatót és mentorházas adást végig kell néznünk. 

  Mint ismeretes, a mentorok között csere történt, Csobot Adél egy évad után kiszállt a versenyből, helyét a kárpátaljai énekesnő, Herceg Erika veszi át. Az, hogy az új felállás hogyan tud együttműködni szeptember 3-án, este nyolc órakor fog kiderülni, ekkor premierezik ugyanis az első adás.

  Magyarország legkedveltebb tehetségkutatója 2022-ben Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellett új női mentorral, Herceg Erikával tér vissza a képernyőre

  – posztolta Instagram-oldalára az RTL Magyarország.

  Ön nézni fogja az X-Faktor 11. évadát?