Erik, Alexandra
8 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • szuleske.png
  Fotó: tiktok / amyedunbar

  Egy Tiktok felhasználó, Amy Dunbar osztotta meg a történetét arról, milyen furcsa szülés élménye volt. Mint elárulta, megkapta az epidurális érzéstelenítést, ami először nem hatott, de 13 órával később beütött az injekció, ugyanis a kismama el is aludt közben. Erre a nővér csak annyit mondott, nem baj, így legalább tudják, hogy nem érez semmit, annak ellenére, hogy volt egy erősebb összehúzódása. 

  Ezután pár perccel később felébresztették a nőt, mivel nem találták a baba szívhangját. De ez sem volt nagyobb baj, ahogy a nővér mondta, valószínűleg csak megfordult a baba. De arra kérte Dunbart, hogy forduljon meg, hogy meg tudja keresni a szívhangot. Ahogy a nő elfordult, benézett a paplan alá, és

  voilá, ott volt a baba. 

  Mint kiderült a nagy összehúzódás az volt, amikor megszületett a kicsi, és a nővér azért nem találta  a szívhangot mivel már nem is volt a méhben.

 • Egy megszállott gördeszkás számára minden objektum potenciális gyakorlási lehetőség, és bár a lehetőségek korlátlannak tűnnek, mégis végesek. Az például kizártnak tűnt, hogy valaki egy tükörtojáson nyomjon egy half-pipe-ot.

  Eddig.

  A wilkensoni gördeszkapályát egy John Hillding nevű művész alakította át egy hatalmas serpenyővé, amelynek közepére egy dupla tükörtojást álmodott meg, a hozzá való, rámpaként funkcionáló baconnel együtt.

 • GettyImages-1192613930
  Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images Hungary

  Február végén megírtuk, hogy Emma Watson sajtósa arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy a színésznő szünetet tart a karrierjében. Ezután mindenki vad spekulációkba kezdett, hogy mi állhat a háttérben. Aztán szerencsére gyorsan érkezett is a hír, hogy még sem vonul vissza. De ennél több nem derült ki, most viszont maga Watson írta ki a Twitterre, hogy mi is a helyzet vele és a visszavonulásával: 

  Kedves Rajongóim, 

  A pletykákra arról, hogy eljegyeztek-e vagy nem, pihenőn van-e a karrierem vagy nem minden alkalommal nagyon sokan kattintottak, hogy kiderüljön igazak-e vagy sem. Ha lesznek híreim, esküszöm megosztom veletek. Addig is, higyétek el, az, hogy nem történik velem semmi, az csak azt jelenti, hogy csendben töltöm az időmet a pandémia közben, ahogy sok ember is teszi - félresikerült kenyeret sütök, gondoskodom a szeretteimről, és megteszek minden tőlem telhetőt, hogy ne terjesszem a vírust, ami még mindig nagyon sok embert érint. Sok szeretetet küldök nektek, remélem jól vagytok, és olyan boldogok, amennyire lehet egy ilyen furcsa időszakban. És, még egyszer köszönöm mindenkinek, aki azon dolgozik, hogy biztonságban és jól legyünk. 


  Xx

  (via: BuzzfeedNews)

 • Szlovákia korábbi miniszterelnöke, jelenlegi pénzügyminisztere egy mókás tévedéséről számolt be a Facebook-oldalán. 

  Igor Matovič a kedd reggeli posztjában elmondja, hogy a szokásos reggeli fürdésekor úgy gondolta, hogy kipróbál egy új sampont, és nem a szokásos flakon tartalmát használta hajmosáshoz. Azonban a politikus csak a tisztálkodószer lemosása után szembesült azzal, hogy a sampon flakonjáról egy macska képe néz vissza rá. Ekkor tudatosult benne, hogy a négylábú házi kedvenc samponjával mosott hajat.