Donát
-3 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A hetedik sor közepe nevű filmes oldal egyik munkatársa fotózott egy nagyot ma az Andrássy úton: a Szólíts a neveden fiatal színésze, Timothée Chalamet és a kanadai filmrendező, Denis Villeneuve (Blade Runner 2049, Sicario, Érkezés) kávézgatnak a lemenő nap fényében.

  52165087 2168245033222172 98831333534466048 n
  Fotó: A hetedik sor közepe

  Nem véletlenül vannak egyébként Magyarországon, itt készül ugyanis a Dűne című film remake-je, aminek szereposztása tényleg kivételes. Timothee Chalamet lesz Paul Atreides, mellette ott van még Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgard és Charlotte Rampling, a producerek pedig előrehaladott tárgyalásokat folytatnak Javier Bardem, Josh Brolin, Zendaya és Oscar Isaac ügynökeivel. Emellett aláírásközeli állapotban van Jason Momoa szerződése is. A forgatás idén elkezdődik, a gyártó a Legendary Pictures.

 • Az esztergomi szénrakodó 1927 óta áll a folyó 1721,5 folyamkilométerénél, mára ipari műemlék lett. A beton alapokon álló építmény vonzza a fotósokat, hisz minden évszakban és napszakban különleges látványt nyújt. Haju Lajos a ma reggeli ködben örökítette meg.

  168826925.qYcEqoWZ
  Fotó: Hajdu Lajos
 • 192 másodperc alatt ment végig a pályán, ami pont 160-nal több, mint a győztes kutya eredménye, és ugyan 92 hibát is vétett, de - ahogy ez a felvételen is látszik - ez sem tudta kedvét szegni. És bár a versenyen utolsó helyen végzett, az interneten már lehet, hogy több rajongója van, mint a győztes kutyának. (HuffPo)

 • Bajba jutott az a pár, amely szombaton sötétedés után próbált hazajutni a kirándulásból, de Dömös közelében rájuk sötétedett és elakadtak a csúszós talajon. Fogalmuk sem volt, hogy merre menjenek tovább, ezért a rendőrséget hívták.

  Ezután a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szabadidős ügyeletvezetője, Kondé Zsolt telefonon felvette a kapcsolatot a férfival, akinek a leírása alapján beazonosította a helyszínt, ahol tartózkodnak. A főtiszt elmondása alapján az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei megtalálták a két személyt, akik a turistaút melletti meredek lejtőn rekedtek.

  túrázók1

  A 69 éves férfit és az 58 éves nőt felsegítették a lejtőről, Dömösre kísérték őket, ahol épségben átadták hozzátartozóiknak.