Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jó hír a rajongóknak!

  Fotó: Warner Bros.
  Fotó: Warner Bros.

  Az HBO Max újonnan indult nagysikerű sorozata a Last of Us, ami Naughty Dog azonos című videójátékának adaptációja, most hivatalosan is megkapja a következő évadot. Craig Mazin és Neil Druckmann sorozatának ugyan még csak két epizódja elérhető, de rögtön a második legnézettebb premierrel indult streaming szolgáltató bevallása szerint, közvetlen a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza után.

  A Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével készült széria eddig is tartogatott látványos jeleneteket, viszont akik játszottak a Playstation játékával, azok tudhatják, hogy csak most lendül be igazán a modern civilizáció bukása után játszódó, gombafertőzött szörnyetegektől hemzsegő története. A hétfőn érkező harmadik epizódban, ezúttal Nick Offerman és Murray Bartlett is be fog mutatkozni, előbbiről azt lehet tudni, hogy Bill szerepét fogja alakítani. Hivatalos dátum még nem érkezett a berendelt második évadhoz, de várhatóan arról is rövidesen többet fogunk megtudni.

 • Emlékezetesre sikerült a koncert, ahol több híresség is szemtanúja lett a kis malőrnek.

  GettyImages-1399996301
  Fotó: Jo Hale / Getty Images Hungary

  Harry Styles rajongói egyhamar nem fogják elfelejteni legutóbbi fellépését, legfőképp azok, akik az első sorban ültek a telt házas koncerten. A 28 éves énekes nemrég a kaliforniai Inglewoodban adott koncertet, ahol a Music for a Sushi Restaurant című számát énekelte, amikor egy kelleténél szélesebbre sikerült terpesz következtében nadrágja magadta magát, és ágyéktájon kettérepedt. Miután Styles döbbent arcot vágva a közönség felé maga is észrevette a bakit, a kezével eltakarta a szakadást, és egy törülközőt maga köré csavarva fejezte be az előadást.

  Külön bónusz, hogy jó pár híresség is végignézte az esetet a közönség soraiból, ugyanis többek között Jennifer Aniston, Kylie Jenner, Trevor Noah és Ellen DeGeneres is jelen volt az eseményen.

  (via TMZ)

 • Szépen indult, de csúnya esés lett a vége.

  GettyImages-1446980497
  Fotó: Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images Hungary

  Kristen McMenamy amerikai szupermodell nem az első szépség, aki áldozatul esett egy kifutón történt teátrális bukásnak, és biztosan nem is ő lesz az utolsó. A bokáig érő, áttetsző szoknyás viseletbe és rózsaszín kesztyűbe öltözött, 58 éves modell magas sarkú cipőjében imbolygott, mielőtt engedett volna a gravitációnak, és térdre rogyott a kifutón.

  Bár a közönség tagjai gyorsan a segítségére siettek, McMenamy azzal intézte el a dolgot, hogy levette a lábbelit, és mezítláb tette meg az út hátralévő részét. A pillanatról készült több felvételen is jól látható, ahogy a modell a magas sarkú cipővel a kezében sétál, majd végül bosszúsan ledobja a kifutó két oldalán.

  (via Glamour)

 • Luke Ansell és kedvese nemrég költözött be vadonatúj otthonába Bournemouthban, ahová vásároltak egy bőrkanapét is. A bútor nem volt olcsó, közel nyolcszázezer forintnak megfelelő fontért vásárolták, azonban a terméket kiszállító cég emberei minősíthetetlen munkát végeztek, amikor elhozták a házba.

  A szállítók ugyanis a lépcsőfordulóban hagyták a beragadt kanapét, amelyet nem sikerült felvinniük az emeletre, ellenben sikerült megrongálni a korlátot, a falat és persze magát a bútort is. A párost sokkolták a látottak, pláne hogy a cég többször biztosította őket, hogy számtalanszor volt már dolguk szűk helyekkel, nem lesz probléma.

  A képek alapján mégis lett némi: