2024. június 16. 15:00
Lengyelország
Hollandia
Volksparkstadion I. forduló
2024. június 16. 18:00
Szlovénia
Dánia
StuttgartArena I. forduló
2024. június 16. 21:00
Szerbia
Anglia
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Még nincs tervben a családalapítás.

  RTL NyeroParos2390949
  Fotó: RTL

  Széki Attila Curtis már négy éve alkot egy párt kosárlabdázó szerelmével, Barnai Judittal, akivel a Nyerő Páros című műsor legutóbbi évadát is megnyerték. Bár a szerelmesek kapcsolatáról sokan nem gondolták volna, hogy hosszú életű lesz, ennek ellenére már össze is költöztek. Nem meglepő ezért, hogy az utóbbi időben egyre gyakrabban merül fel a családalapítás kérdése, igaz egyelőre nem a pár, hanem a rajongók részéről.

  A rapper barátnője a Borsnak adott interjújában elárulta, hogy az elfoglaltságaik miatt egyáltalán nincs napirenden a gyerekvállalás témája.

  Ráérünk még, nem sietünk sehova, szeretnénk még kiélvezni azokat a lehetőségeket, amik most vannak az életünkben. Én még jó ideig folytatnám a kosárlabdát, és ebben Attila is partner.

  – fogalmazott Barnai, majd hozzátette: társadalmi nyomásra amúgy sem kezdenének bele semmibe.

  Csak azért, mert elmúltam már harmincéves, nem fogok engedni a társadalmi nyomásnak. Fogadjuk el, hogy megváltozott a világ, már nem tizennyolc évesen szülnek a nők, mint az édesanyám vagy a nagymamám korában

 • Érdekes szerepet vállalt a színész.

  Kétségkívül felkavarta az állóvizet a Marvel háza táján, amikor kiderült, hogy a Deadpool harmadik részében Ryan Reynolds mellett Hugh Jackman is tiszteletét teszi Rozsomákként. Az ausztrál színész ráadásul ezúttal sem vette félvállról a felkészülést, több értesülés szerint 55 évesen is sikerült elképesztő fizikai formába lendülnie az ikonikus szerep kedvéért. A magyar rajongók kedvét egyedül az árnyékolhatja be, hogy a karaktert ezúttal nem Sinkovits-Vitay András fogja megszólaltatni, aki egyébként 25 év alatt nyolcszor kölcsönözte hangját Jackmannek.

  Deadpool és Rozsomák alcímmel érkező alkotást július 25-én mutatják be az itthoni mozik, de az ausztrál színész időközben már egy újabb filmjén dolgozik, a Three Bags Full: A Sheep Detective Movie című sötét (?) komédián. A hónap elején bejelentett moziban többek között olyan húzónevek is szerepet kaptak, mint Emma Thompson, Nicholas Galitzine, Nicholas Braun vagy Molly Gordon.

  A Leonie Swann azonos című regénye alapján készült filmben Hugh Jackman egy juhászt alakít, akit aztán rejtélyes módon eltesznek láb alól. Juhai pedig elindulnak, hogy segítségére legyenek egy helyi rendőrnek, aki szeretné felgöngyölíteni az ügyet. Bár az alapsztori elsőre bizarr lehet, de a forgatókönyvet Leonie Swann regénye alapján Craig Mazin (Csernobil, The Last of Us) írta, ami már önmagában bizakodásra adhat okot.

 • Mendellel Spanyolországban nyaralnak.

  Spanyolországból küldte üdvözletét követőinek az Instagram-oldalán Szabó Zsófia. A Mokka műsorvezetőnője Marbellára utazott, ahová nem akárki kísérte el: a tévés a hatéves kisfiával, Kis Mendellel nyaral éppen.

  Ez abból a lapozható bejegyzésből derült ki, amelyet a színésznő kirakott a közösségi oldalára. A hat elemből álló posztban bikinis felvétel és egy ételfotó is sorakozik, a rajongók tetszését azonban leginkább az a videó nyerte el, amelyen Szabó a fiával nagyot ugrik a medencébe. Ez a felvétel azért is számít kivételesnek, mert a műsorvezetőnő ritkán mutatja meg gyermekét, aki szeptembertől iskolás lesz.

  Szabó Zsófi videója ide kattintva érhető el.

 • Szabó András, azaz Csuti körülbelül két éve alkot egy párt a nála 13 évvel fiatalabb Sudár Biankával, akivel nagyon boldogok. Bár az üzletember igyekezett óvni a kapcsolatukat a nyilvánosság elől, mostanra mindketten örömmel adnak interjút. Az influenszer a napokban egy podcastműsor vendégeként beszélt arról, milyen az élete, mióta együtt van Kulcsár Edina exférjével.

  „Próbáltuk egész sokáig egy kis burokban tartani a kapcsolatunkat, de nem lehet örökké, bár szerintem így is nagyon jól csináljuk. Eleinte megviselt a média, ennyi negatív kommenttel még sosem szembesültem korábban magammal kapcsolatban. De megtanultam, hogy ezeket ne olvassam, mert oké, hogy tudom kezelni egy bizonyos mértékig, de egy idő után nem lehet kizárni” – árulta el a ZWorld legújabb részében a 26 éves influenszer, aki érettebbnek gondolja magát a koránál.

  A babavállalásról úgy fogalmazott: 

  Úgy gondolom, hogy 28–29 éves koromig amennyit lehet, dolgozom, amiben lehet, kipróbálom magam, és utána nagyon szeretnék majd kisbabát. De nyilván, ha nem úgy adódik, vagy nem abban az élethelyzetben vagyok, akkor szívesen dolgozom, amíg ez nem lesz adott. Szerintem amint az ember megérzi, hogy adott ez a környezet, elindul benne ez, legalábbis bennem elindult. Minden tök jó, de úgy érzem, hogy jó lenne már családot alapítani is. Én nagyon nagy szeretetben nőttem fel, és nekem ezért nagyon fontos a család és a párkapcsolat.