Paulina
20 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szinte minden nap történik valami Billie Eilish körül. Előző héten 10 évvel idősebb barátja rasszista és homofób kommentjei miatt kellett magyarázkodnia, aztán a Vogue címlapjára érkezett szexista megjegyzésekre is reagált

  GettyImages-1208138228
  Fotó: Jim Dyson / Getty Images Hungary

  Ezek után nagyon úgy tűnik, hogy őt is elérte az eltörlés kultúra (cancel culture) szele, ugyanis előkerült róla egy videó, amelyben Tyler, the Creator The Fish című dalának szövegét tátogja. A dalban egy, az ázsiaiakra nézve igen sértő kifejezés is van, de az akkor még nagyon fiatal Billie valószínűleg nem sejtette ezt. 

  Közleményét Instagram-sztoriban osztotta meg, amit úgy kezd, hogy körülbelül 13-14 éves lehetett, amikor a kérdéses videót készítette. Közleményét így folytatja:

  Egy olyan szót tátogtam egy dalból, amiről akkor még nem tudtam, hogy az ázsiai közösség tagjaira használt becsmérlő kifejezés. Megdöbbentem, zavarba jöttem és hányni tudnék, hogy valaha is kiejtettem a számon ezt a szót.

  A sztorinak azonban itt még nincs vége, ugyanis van egy olyan videó is róla, amin furcsa hangon beszél, ezt pedig úgy értették az emberek, hogy egy akcentust próbál parodizálni. Ezt azzal magyarázta, hogy akik ismerik tudják, hogy gyakran halandzsázik a családja és a barátai előtt, ezzel szórakoztatva őket.

  Az énekesnő egyébként mindig is kiállt a egyenlőség és az elfogadás mellett, ezért fájdalmat okoz neki, hogy ilyen címkéket aggatnak rá.

  Viszont nem szeretné, ha ezek a tények felmentenék őt, hiszen tudja, hogy amit tett, azzal sokakat megbántott. Az egyelőre nem derült ki, hogy a közleményével sikerült-e meggyőznie az embereket, de reméljük nem tűnik majd el ő is a süllyesztőben, mint Chrissy Teigen

 • Micsoda véletlen egybeesések történnek manapság. Jennifer Lopez és Ben Affleck vígan együtt vannak. Már csókolóztak is egy családi bulin. Szépek együtt, lehet nekik örülni, blablabla... Az ezekről alig esett szó. Hát tessék, itt vannak!

  Alex Rodriguez egy hatalmasat bulizott a minap. Hivatalos volt ugyanis Lindsay Shookus születésnapjára. A parti egy pontján - elmondások szerint - elég közel kerültek egymáshoz. Shookus amúgy sokkal több, mint egy név Affleck volt barátnőinek listáján, ugyanis egy elismert tévés producer, akinek a nevéhez elég szorosan kapcsolódik a Saturday Night Live. Tehát a két ex úgy néz ki, hogy összetalálkozott.

  És ennél több nincs is a történetben, ezt egy Rodriguezt képviselő személy is megerősítette. Már régi haverok Shookus és Rodriguez, nincs köztük semmi. 

  (pagesix)

 • Furán hangzik. És bizony fura is. Valamiért valaki feltöltött a TikTokra - hova máshova - egy videót, amin a dinnyéjére mustárt rak feltétként. Aztán ez őrült tempóban elkezdett terjedni. Trend lett belőle. Egyre többen utánozták. Fel is merül a kérdés, hogy miért csinál bárki ilyesmit? Persze, lehet kísérletezni az ízekkel. Lehet az édest és a sóst kombinálna, lásd sós karamella. És persze ott van az édes és a savanyú is. talán ez lehet a mustáros dinnye hátterében, hisz itt is az édes és a savanyú íz összjátékáról van szó. Van olyan, akinek ízlik, van olyan, aki viszont csak mustáros dinnyét lát az egészben. 

  Egy próbát megérhet, ha nem délutáni uzsonnaként számolunk vele, illetve megfelelően eltaláljuk a dinnye és a mustár állagát. Talán egy jó dresszingként a legjobb, pürésített dinnye, mustárral keverve, ami egy friss salátára van ráöntve. 

  Mit gondol a mustáros dinnyéről?

  • 279
   Semmit, ez undorító.
  • 177
   Ki lehet próbálni, abból nagy baj nem lehet.
  • 41
   Van benne valami, de nem úgy kell fogyasztani, hogy egy szelet dinnyére rányomunk egy adag mustárt.

  (lifehacker)

 • De nem olyan fület szeretnének az emberek, mint amilyen Legolasnak van, esetleg más fantasy-ból különböző tündéknek és manóknak. Nem hegyes füleket szeretnének az emberek, erről szó sincs. Az elnevezés valójában nincs is igazán közel ahhoz, amit a valóságban kapnak a plasztikai sebésztől az emberek. A kínaiak körében van nagy divatja ennek a beavatkozásnak, mivel esetükben jellemző, hogy a fülük nagyon a koponyájukhoz simul. Aki "manó fül"-re jelentkezik be, az végül kicsit feltöltött és elálló fülekkel térhet haza. 

  A páciensek rendkívül elégedettek, hisz az új füleknek köszönhetően vékonyabbnak látják az arcukat. A beavatkozás 1560 dollárnak megfelelő összegbe kerül. És az látszik, hogy egyre többen rá vannak kattanva az őrületre. Ez köszönhető annak, hogy kínai fiatal hírességek is megcsináltatták a fülüket. Az egyik sebész már napi hat ilyen plasztikai műtétet csinál.

  (Vice)