Tamás
-7 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az év legfontosabb embere, akit 2021 adott a világnak, az kérdés nélkül Tessica Brown, vagy ahogy ön is ismerheti, a ragasztóhajú nő. Az amerikai hölgy ipari ragasztót kent a hajára, majd orvosi segítséget kapott, de már jogászra is szüksége volt.

  tessica-brown-dance.png
  Fotó: instagram / im_d_ollady

  Nem csoda, hogy a kétes hírnevet sokan elirigyelték tőle, és a szerencsétlenségén próbálnak nyerészkedni. Több csaló is feltűnt a neten, aki Brown hátán szeretne felkapaszkodni. 

  A GoGundMe oldalon 25 ezer dollárt próbáltak összeszedni, és odáig mentek, hogy még kamu orvosi számlát is kiposztoltak, így 500 dollárt gyűjtöttek össze. De szerencsére az oldal munkatársai résen voltak, és itt le is állították az adományozást, így a csaló egy centet sem kapott. 

  Brown menedzsere(!) elárulta, hogy több hamis Twitter- és GoFundMe-profilt is találtak már, és arra figyelmeztetett, hogy senki ne adakozzon ezeknek az embereknek.  Ugyanis Brownnak nincs szüksége pénzre, köszöni szépen, nagyon jól van, és már a tánckarrierjére összpontosít.

  (via:TMZ)

 • cica.png
  Fotó: instagram

  9gag osztotta meg Instagram-oldalán az amaccho5160 nevezetű Instagram-profil képét, amin egy macska olyan pózokat vesz fel, mintha mikrofon lenne a kezében, és éppen Whitney Houston I Will Always Love You című dalának refrénjét üvöltené a közönségnek. A macska a 9gag-en hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet, hiszen nemsokára egymillióan kedvelik a fotósorozatát.

  Ui.: Remélem, már mindenkinek megy a dal a fejében. Ha nem, akkor itt van, hogy ne kelljen sokat keresgélni: 

 • amadeus.gif
  Fotó: giphy.com

  Az Indexen ma Mozart-nap van, ez alkalomból pedig meg is osztanánk olvasóinkkal egy kevésbé köztudott tényt: Wolfgang Amadeus Mozart technikailag 

  nem is volt osztrák. 

  A zeneszerző 1756-ban született Salzburgban, igen ám, de a város akkor még nem volt része az Osztrák Főhercegségnek, hanem a Német-római Birodalom bajor részéhez tartozott. Csak Mozart halála után 14 évvel lett a város az osztrák birodalom része. 

  És, ha most elégedetten sóhajtana fel, hogy akkor már soha többet nem kell Mozart-golyót nézegetnie, kóstolnia, megvennie, hogy tonnaszám hordja haza a rokonságnak, akkor el kell keserítsük. Ugyanis az édességet a zeneszerző halálának 100. évfordulójára készítették. 

  Így az a helyzet, hogy a Mozart-golyó osztrákabb, mint maga Mozart.

   

 • Az Óbudai Kutyás Egyesület nem bízta a véletlenre az utcán maradó excrementumok eltüntetését: zseniális és igényes plakátokkal kampányol, arra kérve a kutyatartókat, hogy ha módjuk van rá, ne csak a saját négylábú kedvencük ürülékét szedjék fel, hanem azt is, amit a közelben találnak. Reméljük a kampánynak köszönhetően tényleg keveseb kutyagumi marad a közterületeken.

  157666533 1754778921357580 8664430680680488807 o
  Fotó: Óbuda - Békásmegyer Polgármesteri Hivatala