Piroska
-2 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Blizzard hatalmas költségvetésből felépített első, profi Overwatch-ligája múlt héten, január elején indult. A népszerű csapatsportok (foci, kosárlabda, jégkorong)  városi csapatainak mintájára épülő rendszerben jelenleg 12 csapat küzd a dollármilliós kupáért, a meccseket pedig online lehet követni. 

  Az első, Dallas - Szöul meccset 437 ezren nézték élőben, a teljes heti nézettség pedig tízmilliós nagyságrendekben mozog már. Nyugodtan mondhatjuk azt, hogy nem lőtt nagyon mellé a Blizzard, amikor kitalálták, hogy izomból fognak belépni az E-Sport világába ezzel a húzással. 

  Mellékszál: pontLas Vegasban voltam az első meccs napján. Este a hotelszobában Hancu-kollégával bekapcsoltuk a meccset, hogy menjen valami a háttérben, de pár perc múlva azt vettük észre, hogy mindketten a közvetítést bámuljuk (ahelyett, hogy cikket írnánk), pedig kb. fel sem fogjuk, mi történik előttünk a képernyőn. Végig profi visszajátszások, meg magyarázatok voltak a meccs közben, mint a rendes, tisztességes sportoknál, amikhez nem értünk. Felemelő érzés volt!

 • A nagysikerű Honest Trailers sorozat legújabb epizódjában a tavalyi év egyik legnagyobb filmsikere került terítékre, a Stephen King regényéből készült Az.

  A videó elismeri a filmnek, hogy Pennywise tényleg roppant félelmetesre sikerült, viszont a gyerekeket elég egyforma módon igyekszik legyőzni, ráadásul az sem derül ki, hogy most a bohócnak meg kell ennie a gyerekeket vagy elég neki a félelmük. De még így is, soha rosszabb Stephen King adaptációt.

 • Ez a festményre kívánkozó kép egy baleset helyszínén készült a dél-angliai New Forest Nemzeti Parkban. A képen öt póniló áll lehajtott fejjel az út szélén, az út másik oldalán pedig egy társuk teteme fekszik, akit egy motoros gázolt el. A képet készítő Sarah Simmons azt írja: ezzel a képpel azt akarta tudatni, hogy a kilenc éves, gesztenye színű kanca halála nemcsak a tulajdonosának okoz szomorúságot. (via unilad.co.uk)

  26239189 10159603218770018 1272781699796202268 n
  Fotó: Sarah Simmons / Facebook
 • hobol

  Montrealban tilos az utcán parkolni friss hóesés után, hogy ne akadályozzák a hókotrókat a munkában. Ezért állt meg a rendőr egy út szélén parkoló autóhoz, amiről csak ezután derült ki, hogy hóból van. 

  Az autót felépítő 33 éves mérnök eredetileg a közútkezelőt akarta megtréfálni, nem számított rá, ilyen gyorsan eszkalálódik a helyzet. A rendőr, mindenesetre, vette a lapot, és büntetés helyett egy mosolygós üzenetet hagyott a szélvédőn.