Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A tegnapi mozgalmasra sikerült nap után ma elég csendes az Országház ülésterme. Ahogy a Kúria elnökének beszámolójára a Kúria 2017. évi tevékenységéről a jogegység biztosítása és az önkormányzati normakontroll körében, úgy az Országos Bírósági Hivatal elnökének 2017. évi beszámolójára sem igazán voltak kíváncsiak képviselőink.

  Handó Tündét konkrétan öten hallgatták, plusz a házelnök és a két jegyző és néhány érdeklődő elvétve a páholyokban.

 • Mióta Mészáros Lőrinc a Médiahatóság hathatós közreműködésével felvásárolta a teljes vidéki lappiacot, az olyan térségi újságok, mint a Veol, a Haon vagy a Beol lesilányultak béna utánközlésekre, MTI-átvételekre, illetve a központi utasítások egységes publikálására.

  Viszont amióta sikerült totálisan központosítani a magyar média kétharmadát, a vidéki lapok kénytelenek minden baromságot szemlézni például Habony Árpád újságjaiból is. Az mindegy, hogy miért is érintené bármilyen módon a Békés megyeieket, hogy a német szélsőjobboldaliak fajvédő adventi naptárat készítettek, ha át kell venni Habony újságjának blődségeit, akkor azt a lehető leglátványosabban fogják, és minden esetben névtelenül.

  Viszont az unortodox médiaetikának és a kitartó szervilizmusnak néha olyan szórakoztató eredményei is tudnak lenni, mint a Beolnak ez a cikke, amelyhez képesek voltak egy képet rakni Luther Mártonról, majd ráírták szép, nagy piros háttérrel, hogy

  AGYRÉM NÉMETORSZÁGBAN

  xasxcac

  Nagyon reméljük, hogy ez még csak a kezdet!

 • A finoman szólva is botrányos szerdai parlamenti ülésnapon Tordai Bence élőben közvetítette az eseményeket a teremből. Azt csak halkan jegyzem meg, hogy már az is vicces kicsit, hogy a sajtó nem tudósíthat mozgóképes formában a teremből, oda csak a fotósokat engedik be, ők is csak a karzatról dolgozhatnak, miközben a képviselők simán nyomhatnak facebook élőt is. 

  Screenshot 2018-12-13 at 10.40.07.png

  Amikor Tordai odalépett a fideszes képviselőkhöz, Rogán Antal egy papírlappal próbálta kitakarni a képet. Ez a mozdulat nagyon ismerős lehet valahonnan: 

  Ugyanezzel a módszerrel próbálták 2016-ban Stiller Ákos fotóst megakadályozni a vasárnapi boltzárral kapcsolatban kérdéseket benyújtani kívánó kopaszok, hogy befotózzon a Nemzeti Választási Irodába.

  Melyik a viccesebb?

  • 2381
   Rogán Antal
  • 611
   Stiller Ákos
 • Két nap után szabadítottak ki egy férfit a tűzoltók egy kínai étterem szagelszívó csövéből Kaliforniában. Tudvalevő, hogy a szagelszívó szellőzők kialakításánál nem alapvető elvárás, hogy az bejáratként is használható legyen.

  Ezzel magyarázható, hogy amikor a férfi ezt mégis megpróbálta, kísérlete kudarcba fulladt. Kis híján ő maga is, legalábbis a tűzoltók szerint újabb egy napot már nem élt volna túl. Legelőször is szomjan halt volna, de az olajos, zsíros csőbe szorulva meg is fulladhatott volna.

  104760727 ductmain

  A közelben lévők a tetőről hallható segélykiáltásra lettek figyelmesek, ezért hívták ki a tűzoltókat – írta a BBC.

  Egyelőre nem tudni, hogy a 29 éves férfi mi célból akart lecsúszni az étteremhez, a hatóságok vizsgálják, hogy  betörési kísérletről van-e szó. Az egy órás munkával kiszabadított férfit kórházba szállították megfigyelésre, de gyors felépülése várható.