Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az operaénekesnőnek személyesen beszélt róla annak idején.

  miklósa jimmy foto
  Fotó: Németh Kata / Index / MTI

  Miklósa Erika a story.hu-nak adott interjút, melyben arra kérték, idézze fel emlékeit a Zámbó Jimmyvel közös munkájukról, akivel annak idején a Time To Say Goodbye című duett magyar változatát énekelték. A The Voice coachának emlékei szerint a néhai énekes eleinte tartózkodó volt vele, inkább kíváncsi távolságtartással fogadta. 

  A milánói Scalában tartózkodott, amikor felhívta őt a kiadó, hogy lenne egy a munka, de csak lassan hozakodtak elő azzal, hogy Zámbó Imrével kellene együtt duetteznie. Gregor József véleményét kikérve aztán elvállata az együttműködést, mivel úgy gondolta ez a dal híd lehet a műfajok között. Az operaénekesnőre különös benyomást tett az első találkozás Jimmy­vel:

  Végtelenül kedves volt, de visszahúzódó is, tisztelettel beszélt, kicsit talán izgult is, meg tud-e felelni ennek a feladatnak. Persze én is izgultam, és ezt meg is beszéltük. A közönség előtt Jimmy mindig erősnek, magabiztosnak tűnt, de minden nagy teljesítmény nyugtalanságokkal és bizonytalanságokkal is jár, és én ezt láttam nála is. Rendkívüli tehetség volt, szorongásokkal. Először nem akarta engedni, hogy én is ott legyek, amikor a saját részét felénekli a duettből, hogy ne halljam. Persze ezt nem hagytam.

  – ecsetelte Miklósa, aki csodálatosnak élte meg a közös munkát.

  Az énekesnő igazi maximalistaként jellemezte Jimmyt, aki minden alkalommal odatette magát. Mint mondta, rengeteg közös koncertet csináltak végig, és a fellépéseiken már sokat oldódott köztük a hangulat. Négy éven át tartó közös turnéjuk ideje alatt nagyon jó lett a kapcsolatunk.

  Miklósa azt is bevallotta, úgy érzi, sikerült teljesítenie küldetését, mégpedig hogy a duett által az opera műfaja is nagyobb figyelmet kapott. Felelevenített egy történetet ennek kapcsán, amikor egyszer egy operaházi gálán Zámbó megkérdezte tőle: „Figyelj, Erás, ha nagyon elkezdenék tanulni, szerinted komolyabb dolgokat is el tudnék énekelni?”

  Mondtam neki, hogy igen, kemény munkával néhány év alatt simán el tudná érni, mert nagyon jó hangi állapotban volt akkor. Ezt az álmát sajnos már nem valósíthatta meg. Megsirattam őt. Érdekes most a tévében látni az életéről készült sorozatot. Sok emléket felidéz bennem is.

   – fogalmazott.

 • Remek játékot követően búcsúzott.

  Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban döntőjéhez közeledve egyre jobban megviseli a játékosok idegeit a történések. A krimi-reality pénteki adásban Nyári Luca is kiesett, miután döntéseinek következtében a Nádai Anikó és Törőcsik Dani gyilkos párosa a hirtelen halálát okozta. Tapasztó Orsi érkeztét követően azonban az utolsó pillanatban összefogtak az ártatlanok, és sikerült gyilkost találniuk a kerekasztal ceremónián, így kiszavazták Nádait.

  Egyébként nem először terelődött a gyanú a műsorvezetőre, aki végig remek játékkal vette az akadályokat, eképpen búcsúzott a többiektől:

  Egyszerűen leírhatatlan, ahogy érzem magam. Hatalmas teher került le a vállamról. Minden pillanatát élveztem, egy percig nem bánom, hogy itt voltam. Nagyon-nagyon hálás vagyok és köszönöm szépen!

  – fogalmazott Nádai, akinek kiesése láthatóan alaposan megrázta a többi játékost.

 • Kemény összecsapásra számít.

  Árpa tenya
  Fotó: Szollár Zsófi / Kaszás Tamás / Index

  Árpa Attila hamar véget vetett az első negyeddöntős mérkőzésének, amikor másfél perc után kiütötte Nagy Ervint. Kettejük összecsapásáról a színész nemrég hosszabban beszélt, és mint kiderült, már túl léptek ellenfelével a ringben történteken. Az Árulók játékmestere most az RTL-nek adott interjút az eddigi ringben szerzett tapasztalatairól és az előtte álló Pintér Tibor elleni bokszmeccséről.

  Az első meccse mindenkinek teljesen más, mindent elfelejt, amit tanult. Ezt láttam Ervinen is, Tenyán is. Mindenkin azt láttam, hogy jobban tud bokszolni, mint amit az első mérkőzésen mutat. Biztosan Tenya is jobban tud bokszolni, mint az első meccsén, ami – valljuk be őszintén – leginkább egy csapkodás volt, de én sem vagyok kivétel, én is nagyjából ezt csináltam.

  A kérdés az, hogy a második mérkőzésre tényleg mindketten kicsit higgadtabban tudunk nekiállni a dolognak, és akkor tényleg bokszmérkőzést, vagy nyomokban bokszmérkőzésre hasonlító eseményt fognak látni a nézők. Ha nem, akkor cséphadarás lesz. Akkor vagy így, vagy úgy, de nagyon gyorsan véget fog érni a mérkőzés valakinek.” – vélekedett a színész.

  Abban az esetben, ha a meccs győztese Árpa lesz, akkor Brasch Bencével küzdhet meg a döntőben. Színésztársáról korábban azt mondta, mint kolléga neki szurkol, de mint a Sztárbox versenyzője nem, mert nem szívesen kerülne vele szembe a ringben.

  Bence 20 évvel fiatalabb nálam és 7 éve bokszol, én 7 hónapja. Ez nem magyarázat arra, hogy miért nem fogok nyerni, hanem csak azt mutatja, hogy én vagyok ebben a párosításban az esélytelenebb. Ebben az esetben viszont azért nagyon jó, mert ha megnézünk egy bokszfilmet, az mindig arról szól, hogy az esélytelen egyszer csak győzedelmeskedik. Úgyhogy majd ha a Bencével ringbe lépünk, ki fog derülni, hogy a csúf valóság győz-e vagy egy hollywoodi filmet látnak majd a nézők.

  – fogalmazott.

 • Felkavarták  az állóvizet.

  Képernyőfelvétel (787).png
  Fotó: TV2

  A Farm VIP tegnap esti adásában nem kis meglepetésben volt része mindkét csapatnak: egy-egy új versenyzőt köszönthettek köreikben. A piros csapat Hadas Alfréddal bővült, a sárgák pedig Laky Zsuzsival egészültek ki. Gáspár Zsolti ki is szúrta, hogy a sárga csapat egyik játékosa nagyon megörült az újonc érkezésének.

  Nem kérdés, hogy ki járt jobban, egyértelműen a sárga csapat. Hát, a pirosak meg kaptak egy papírkutyát, úgyhogy mi jártunk jobban

  – vélekedett Szabyest Lakyról.

  Az egykori szépségkirálynő egyébként azt látta leendő csapattársain, hogy rendkívül meglepődtek, mivel nyilván nem számítottak az érkeztére. Ezzel együtt látja rajtuk az összhangok, és hogy nagyon erősek mindannyian. 

  Az láttam rajtuk, hogy örültek, amikor megláttak engem. A legelső kézfogás, bemutatkozás egy nagyon pozitív csalódás volt számomra, mert láttam, örülnek nekem, hogy tudunk kicsikét többet tenni

  – mondta Hadas a pirosakkal való találkozásról.