Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Monoklival került családja mikulásos fotójára.

  Kisfiaival és várandós szerelmével, Géczi Beával, valamint egy nagy monoklival a szeme alatt pózol legújabb Instagram-fotóján Szegedi Fecsó. Az üzletember családjához a jelek szerint pár nappal korábban érkezett a Mikulás, a felvételen ugyanis a piros köpenyes, ősz szakállas apó és egy manó is szerepel.

  A fotón a követőknek mégsem ez a leghangsúlyosabb részlet, hanem a médiaszemélyiség szeme alatt éktelenkedő sötét folt. Szegedi feltehetően még mindig annak a nyomát viseli az arcán, hogy Brasch Bence egy héttel ezelőtt kiütötte az RTL Sztárbox című műsorában. A bokszmeccset itt lehet visszanézni.

  Szegedi orra is eltört a mérkőzés során, melyet követően látászavarra és szédülésre panaszkodott, ezért kórházba szállították. Mint ismert, a 43 éves férfi orrát egyszer már megplasztikázták.

 • Pápai Joci videója a bizonyíték erre.

  Elkapta a nosztalgiahangulat Pápai Jocit, legalábbis erre utal az a bejegyzés, amivel az énekes meglepte követőit az Instagram-oldalán. A Sztárban sztár leszek! mestere egy olyan felvételt halászott elő, ami a 2004-es Megasztár forgatásán készült, közel húsz évvel ezelőtt. Érdekesség, hogy a videón Till Attila épp úgy faggatja az énekest, mint ahogy azt vasárnap esténként szokta a TV2 showműsorának versenyzőivel.

  Jövőre lesz 20 éve, hogy elindultam a zenei pályán. Rengeteg szép emléket őrzök a múltból, például ezt! Egyszerre megható és vicces visszanézni ezt a felvételt

  – írta a videóhoz Pápai, akinek kommentben többen is utaltak arra, hogy míg ő nagyon is sokat változott, addig Tilla ugyanolyan, mint régen.

  „Legdurvább, hogy Till Attila ugyanúgy, ugyanott áll.”

  „Attila időutazó, tuti... semmit sem változott.

  „Tilla már akkor 50-es pali volt” – jegyezték meg páran.

 • Mint mondja, ütött pár olyan egyenest, amitől más már leült volna.

  Bár nem számított rá, Árpa Attila mind a négy menetet lejátszotta vasárnap este az RTL Sztárbox című műsorában Pintér Tiborral. A színész-rendező, aki egyhangú pontozással került ki győztesként, a mérkőzés után nem győzte méltatni a Nemzeti Lovas Színház igazgatóját, s egyúttal a műsor többi versenyzőjére is rápirított, pontosabban azoknak szólt be, akik a meccs után panaszkodni kezdtek a ringben.

  Árpa a mérkőzés másnapján sem tudott rosszat mondani ellenfeléről.

  „Tenya sokkal jobban állta a sarat, mint előzetesen gondoltam. Egyrészt nem hittem volna, hogy négy menetet bírni fogunk. Másrészt

  ütöttem pár olyan egyenest, amitől más már rég leült volna. Edzéseken többször előfordult már, hogy hasonló testfelépítésű edzőpartnereim egy-egy ilyen ütés után elszédültek. Elképesztően kemény a feje, mindemellett iszonyatosan sportszerű volt.

  Így kell ebben a műsorban viselkedni az utolsó gongszó után, ahogy ezt mi tettük. Felemeljük egymás kezét és megünnepeljük egymást, mert ez a nagy dolog ebben a műsorban” – nyilatkozta a story.hu-nak Árpa.

 • Magyarországtól 8 ezer kilométerre is fürdőzik a népszerűségben.

  Jákob Zoltán a Bachelor – A Nagy Ő című párkereső műsornak köszönhetően minden eddiginél nagyobb népszerűségnek örvend, amit a jelek szerint cseppet sem bán. Bár műsorbeli választottjával, Hajnal Bettinával nem teljesedett be a hőn áhított szerelem, Magyarország 39. leggazdagabb emberének nincsen ideje szomorkodásra: egyik utazása a másikat követi, és megjelent egy könyve is, melyben betekintést ad az életébe.

  Hasonló a helyzet a közösségi oldalán is, a körmöskirálynak becézett milliárdos üzletember ugyanis rendre dokumentálja mindennapjait. Jákob a napokban Mauritiusra utazott a bátyjával, ahol nem csupán a medencében és az óceánban fürdőzik, hanem a népszerűségben is. Történt ugyanis, hogy Jákobot Magyarországtól mintegy 8 ezer kilométerre felismerte az egyik rajongója.

  A felismerés pillanatáról videó készült, ami alább látható, de lőtték pár szelfit is készített a magyar nővel.

  Hogy a világ végén bukósisakban és napszemüvegben is felismerjenek, ennek mi a valószínűsége?

  – vetette fel a kérdést a milliárdos.