Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Időtlen eleganciájával mindenkit lenyűgözött.

  GettyImages-1369471445
  Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

  Az 53 éves színész-énekesnőt nemrég Los Angeles utcáin látták, ahol bevásárlókörúton volt néhány közeli barátjával. JLo ezúttal egy elegáns retró megjelenést választott a kiruccanáshoz: egy egyszerű fehér haspólót viselt, hozzá egy barna, bő szárú nadrággal, csatos övvel, valamint egy pár magas sarkú platformcipővel.

  A híresség rengeteg bútor- és kiegészítőboltban fordult meg, mivel nemrég fejezték be férjével, Ben Affleckkel a közös otthonuk átalakítását, és úgy tűnik, most szeretné berendezni azt. 

 • Új kedvese nemrég özvegyült meg. 

  Ismét foglalt Bill Murray szíve, méghozzá egy ismert rapper-énekesnőnek hála. Az Asteroid City 72 éves sztárja az U.S. Sun információi szerint összejött ugyanis a Milkshake előadójával, Kelissel, aki nem mellesleg 42 éves, azaz 30 évvel fiatalabb nála.

  Az r'n'b zenész nem könnyű időszakon van túl, ugyanis nemrég özvegyült meg: férje, Mike Mora tavaly ősszel gyomorrákban hunyt el. A lap arról ír, valószínűleg a gyász és annak feldolgozása hozta közelebb őket egymással Murray-vel, akinek volt felesége két éve halt meg.

  Bár még barátaik szerint is furcsának tűnik elsőre románcuk, a lényeges korkülönbség ellenére remekül megvan egymással a két híresség. A színészt például nemrég Kelis londoni koncertjein látták bulizni, ahonnan egy hotelbe tértek vissza mindketten.

  Egyelőre kapcsolatuk hírének hivatalos megerősítése még várat magára.

 • Többször tapasztalt paranormális jelenséget az otthonában.

  Már nem érzi biztonságban magát olaszországi villájában, ezért egyre sürgetőbbnek érzi a költözést Cicciolina, azaz Staller Ilona, a 300 négyzetméteres rezidenciára azonban nem talál vevőt. Az egykori felnőttfilmes úgy tudja, otthona egy ősi etruszk temetkezési helyre épült, ezért is szeretne mihamarabb szabadulni onnan.

  „Azt még nem tudom, hova szeretnék költözni, de abban biztos vagyok, hogy innen el akarok menni minél hamarabb. Ugyanis a település, ahol élek, ősi etruszk temetkezési helyre épült és a környék tele van régi sírokkal. Ez önmagában sem jó érzés, azonban nagyon furcsa dolgokat tapasztalok, amióta itt élek. 

  A legutóbbi eset nagyjából két hete történt az otthonomban. Egyedül voltam a házban, amikor arra lettem figyelmes, hogy egy hosszúkás, áttetsző alak átsuhan a szobán, az ajtótól az ablak irányába, majd eltűnik. Érthető, hogy nagyon megijedtem, és sajnos nem ez volt a egyetlen eset. Olyan is előfordult, hogy a porcelánszobor magától leesett a polcról, amikor nem voltam a szobában és az ablakok is zárva voltak. Tehát kizártnak tartom, hogy a huzat lökte le

  – mesélte a Blikknek a híresség, akinek korábban is volt része paranormális élményben. Úgy véli, a legtöbb lélek ártó szándékkal érkezik, ezért mihamarabb menekülne a villából.

 • Az ő kegyeikért is versenyezhetnek a civil jelentkezők.

  celebrandi
  Fotó: RTL

  Immáron teljessé vált a Celebrandi szereplőinek névsora, kiderült, ki az az utolsó két híresség, akinek szívéért civil versenyzők szállhatnak harcba hamarosan az RTL új társkereső realityjében.

  Frohner Fecó, Schumacher Vanda, Köcse György, Bogdányi Titanilla, Jázmin Viktória és Lukács Miklós mellé Danics Dóra énekesnő és az Éjjel-nappal Budapest egykori színésze, Papp Zsombor csatlakozik majd.

  A sorozatsztár a Fókusznak elárulta, egy ideje szingli már. Nincs ideálja, de tudja, olyan hölgyet keres maga mellé, aki mellett új kalandokban lehet része.

  „Tudjon nekem új dolgot mutatni, mert szerintem ezért jó egy párkapcsolat, ha egymást tudjuk építeni. Szeretek új embereket megismerni, kíváncsian várom a lányokat, hogy milyenek lesznek a randik.”

  Az X-Faktor első női győztesének konkrét tervei vannak, amelyekhez többé-kevésbé tartja magát:

  „Van egy elképzelés a fejemben, tehát az agyam mondja, hogy legyen nagyon intelligens, legyen humora, marha jól nézzen ki, legyen EQ-ja, aztán soha nem azt választom. Általában az őszintétlenségbe szaladok bele” – mesélte Danics, aki szerint nehéz dolga volt korábban az ismerkedéssel hírneve miatt.

  „Ha valaki nagyon bejön, akkor meg teljesen átváltok Bridget Jones-szintre. Azt is fogják majd látni a nézők, hogyha nekem valaki nagyon tetszik, mert akkor elkezdek majd bénázni.”