Judit, Xénia
18 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Még a 7. évad 11. epizódjában tűnt fel az étterem, amit úgy írtak körül, mint egy mexikói étteremmel ötvözött Disneyland. Az epizódban kitüntetett szerepet kapott az hely, mivel Kyle ott tartotta a születésnapi buliját, amire nem hívta meg Cartmant. Cartman pedig csak a Casa Bonitáról álmodik, mindenképpen el akar oda jutni.

  Ha Cartman ravasz módszereihez nem is fog folyamodni Matt Stone és Trey Parker, de biztosra lehet venni, hogy azon dolgoznak, hogy megvegyék az ikonikus helyet és úgy bánjanak vele, ahogy azt megérdemli.

  Meg akarjuk venni a helyet. Abszolút azon dolgozunk, hogy ez megvalósuljon. 

  – mondták, majd még azt is elárulták, hogy a Casa Bonitából egy elképesztő helyet akarnak csinálni, mert az.

  (THR)

 • GettyImages-1234262944
  Fotó: Christopher Furlong / Getty Images Hungary

  Új szerepkörben mutatkozott be az angol miniszterelnök, akiről persze már korábban is lehetett sejteni, hogy humoristaként is megállná a helyét. Boris Johnson egy protokoll rendezvényen vett részt Károly herceg társaságában, amikor eleredt az eső, és ezzel fergeteges műsor vette kezdetét, az alábbi forgatókönyv szerint:

  • Először nem sikerült kinyitnia az ernyőt.
  • Miután ez összejött, felajánlotta egy hölgynek, de az esernyő összecsukódott.
  • Ekkor gyorsan újra kinyitotta, de a szél kifordította az ernyőt.

  Íme a videó, ami akár Mr. Bean sorsát is megpecsételheti:

 • Elképesztő figura, bámulatos karrier. Testépítő, színész, majd osztrákként Kalifornia kormányzója, mindeközben motivációs tréner. Íme a 3+1 kedvenc idézetünk a ma 74 éves életművésztől, akinek beceneve: Osztrák tölgy.

  1. SCHWARZI AZ ALVÁSRÓL:

  Ha naponta 6 órát alszol, akkor 18 marad. Ebbe bőven belefér sok munka, tanulás és még a szórakozás is. Tudom, hogy ilyenkor sokan felszisszennek, hogy hé, én 8-9 órát alszom. Hát javaslom, aludjanak gyorsabban.

  2. SCHWARZI A TERVEKRŐL:

  Ha van egy B terved, az azt jelenti, hogy magad sem hiszel a víziód elérésében. Ha körbebástyázod magad egérutakkal, akkor veled van a baj, te magad szabotálod a sikeredet!

  3. SCHWARZI A LEHETETLEN LEHETSÉGESSÉGÉRŐL:

  Ha valaki kételkedik benned, vagy abban, hogy képes leszel elérni a víziódat, egyszerűen ne figyelj oda. A „nem lehetséges”-t vedd ki a szótáradból, vagy egyszerűen halld úgy, hogy „lehetséges”.

  +1 SCHWARZI A SZABÁLYKÖVETÉSRŐL:

  Képtelenség függetlennek vagy igazán eredetinek lenni, ha mindig jól viselkedsz, és nem akarsz megszegni semmilyen szabályt. El kell szakadnod a megszokott gondolkodásmódtól!