Kornél, Soma, Napsugár
19 °C
28 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Forma-1 korábbi elnöke, Bernie Ecclestone áprilisban jelentette be, hogy aktuális felesége, a 44 éves Fabiana Flosi az első közös gyereküket várja. Most pedig azt jelentették be, hogy a gyerek megszületett, kisfiú, az Ace neve kapta. Ő egyébként Ecclestone első fia.

  A korábbi kapcsolataiból három lánya született, a legidősebb lánya, Debora 21 évvel idősebb Ecclestone jelenlegi feleségénél. Ő Ecclestone első házasságából született, a Forma-1-legenda második házosságából született a másik két lánya, a most 35 éves Tamara és a most 31 éves Petra.

  Ecclestone korábban azt mondta, nem érzi a különbséget aközött, hogy most vállal gyereket vagy 29 évesen.

  (Sky News)

 • Képernyőfotó 2020-07-03 - 9.21.58.png

  A kaliforniai Laguna Beachen, egy kisebb sziklán vette fel a fotópózt teljes díszben az a házaspár, amelynek tagjait röviddel ezután egy nagyobb hullám mosta le a szikláról. Az eseményt megörökítő felvételen nem látszik, mi történik közvetlenül azután, hogy elborítja őket a hullám, de az igen, ahogyan utána vízimentők segítenek nekik kijutni a vízből. Az UPI.com beszámolója szerint nem sérültek meg.

 • Guido Reni L'Aurora című festménye nem volt jó állapotban. Vízkár érte, ami lemosta a festéket, a vászon összevissza szakadt. Számos hatalmas lyuk keletkezett rajta, a vászon néhány része hiányzik, összességében pusztulásra lett ítélve a festmény, majd jött Julian Baumgartner, és ahelyett, hogy moncsicsi-Jézus vagy pogácsafejű Mária lett volna a végeredmény, új életet adott a festménynek. 

   Akit megnyugtat egy jó kis restaurálós videó, annak egyébként érdemes megnézni Baumgartner többi videóját is. 

  Előtte / utána
  Előtte / utána
  Fotó: Youtube / Baumgartner Restoration
 • A két perces bemutató videóban gleccserek, víz alatti vulkánok is feltűnnek a mitikus lények mellett.

   Az izlandi szövetség leírása szerint az elmúlt évek sikerei indokolták, hogy lecseréljék az eddig használt visszafogottabb focilabdás-zászlós logót. Azt írják, hogy az új logó, amiben a sárkány és az óriás mellett a sas és a bölény is megjelenik, tökéletesen szimbolizálja a nemzeti csapat szellemiségét. 

  Az izlandi válogatott 2016-ban szerepelhetett először rangos tornán, franciaországi Európa-bajnokságon egészen a negyeddöntőig verekedték el magukat, az angolokat is sikerült legyőzniük. Két évvel később az oroszországi világbajnokságon is ott voltak, de nem jutottak tovább a csoportjukból.