Ilona
15 °C
29 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A floridai törvényhozás éppen a fegyverhasználati törvények szigorítására készül, ám a fegyverlobbbi egyik befolyásos személyisége (és első női vezetője), Marion Hammer, egészen meglepő ellenérvvel hozakodott elő:

  Hogyan mondjuk majd azt egy tízéves kislánynak, aki éppen kapott egy Ruger 10/20-at a szülinapjára, rózsaszín puskatussal, hogy a puskája támadó fegyver, és vagy leadja a kormánynak, vagy letartóztatják?

  Hammer egyébként akkora szegénységben nőtt fel, hogy iskola után mókusokra és nyulakra vadászott, hogy legyen mit enniük, és ez meghatározta a hozzáállását a fegyverekhez.

  Sokat tett azért, hogy Floridában az emberek akár fegyverrel is megvédhessék a saját birtokukat, otthonukat, még akkor is, ha egyébként elkerülhető lenne a lövöldözés.

  (Newsweek, Wikipedia)

 • Fura hibridet dob piacra gyerekméretben a Nike. Van a híres cipősorozatuk, az Air Force 1, és van a gumipapucsairól híres Crocs márka. A kettőt összegyúrták, és ez lett belőle:

  nike3
  Fotó: Nike

  Kéne?

  • 1297
   SOHA!
  • 307
   Naná!
 • Egy olvasónk küldte a fotót a Sziget fesztivál első és utolsó napjáról. Igazából nincs ebben semmi meglepő, több tízezer ember tapossa egy héten át a füvet, az lenne a csoda, ha nem így nézne ki utána. Ja, és persze szép lassan visszanő ám, de azért elsőre tényleg kemény a látvány.

 • Az olasz divatfőváros egy frekventált részén betértem egy szupermarketbe, ahol azonnal szemet szúrt a gondos termékelhelyezés: ital és óvszer egymás alatt!

  68413255 2402788263376559 2594497217033142272 n
  Fotó: Marjanovic Mira

  Nehéz lenne másra gondolni, mint egy kedves figyelemfelhívásra, hogy ha az ember bódult állapotba kerül, akkor könnyen kerülhet olyan helyzetbe, amikor szükség lehet arra, hogy óvakodnia kell a nem várt/tervezett következményektől. Persze, az óvszer és az alkohol nálunk is simán kerülhet egymás közelébe az eladó pultja mögötti, halandó vásárló számára érinthetetlen részre, na de itt még csak a közelében sem volt a kasszáknak.

  Plusz érdekesség, hogy a lisztek, rizsek, egyéb főzéshez szükséges hozzávalók fölött műanyag kisautók voltak. Valószínűleg abból a megfontolásból, hogy amíg a szülők főzőcskéznek, ne unatkozzon a gyerek sem. Csodálatos marketingpolitika, nem?