Tas, Anasztázia
1 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Harry herceg már múlthét vasárnap hazatért az Egyesült Királyságba, hogy részt tudjon venni nagyapja temetésén. Meghan Markle nem tartott vele, ami miatt el is kezdődtek a spekulálások: egyesek szerint a sussexi hercegné nem szimpatizált Fülöp herceggel, ezért nem teszi tiszteletét a megemlékezésen. Erről azonban szó sincs, Meghan már a terhessége végénél jár, ezért orvosai javasolták neki, hogy ne üljön repülőre.

  Mindezt maga II. Erzsébet is megérti. Egy a családhoz közeli forrás azt mondja, Meghan érzi a gyász súlyát, és ki is fejezte részvétét a rojálok felé. A királynő ezt elfogadta, és megérti, hogy a sussexi hercegnő a baba miatt nem tudta elkísérni Harry herceget Nagy-Britanniába – írja Perez Hilton portálja.

 • Justine Paradise TikTok-sztár április 9-én töltötte fel videóját, amelyben részletesen elmeséli, Jake Paul hogyan kényszerített orális szexre két évvel ezelőtt. A videóban akkori üzenetváltásaik képernyőfotóját is megmutatja, mert úgy érezte ezek is szükségesek ahhoz, hogy az emberek higgyenek neki.

  Justine annak reményében osztotta meg történetét, hogy eljut majd Jakehez is, aki ennek hatására nem ismétli meg senkivel, amit tett. A történtek után ugyanis teljesen eltűnt, még a lány üzeneteire sem válaszolt, aki találkozni szeretett volna vele, hogy tisztázzák, miért csinálta ezt. 

  A youtuber hosszú posztban tagadta az őt ért vádakat és azt tervezi, hogy perelni fog. 

  Jake Paul az ilyenkor megszokott szöveggel állt elő, miszerint Justine csak az ő népszerűségéből próbál profitálni a történettel. Ráadásul szerinte gyanús, hogy pont akkor áll nyilvánosság elé, amikor egy nagyon fontos box meccsre készül, és mindenki erről beszél.

  Az állítólagos erőszak idején pedig éppen párkapcsolatban volt, és mivel őt "anyuci kisfiaként" nevelték, annyira tiszteli a nőket, hogy távol áll tőle a hűtlenség bármilyen formája. Mint írja, nem ez az első alkalom, hogy megvádolják ilyesmivel, de 16 éves kora óta a nyilvánosság előtt éli az életét, így a hamis vádakkal való megküzdés a munkájának részévé vált. 

  A mostanában boxolóként is tevékenykedő srác rajongói erősen támadják Justinet, de a többség mégis a lány mellett áll ki, és támogatják, amiért ki mert állni történetével a nyilvánosság elé.

  (Forrás: BBC News)

 • Szemet gyönyörködtető, és ritkán látható nagyméretű képződmények jöttek létre a királykúti jegesbarlangban, ahol az idei tél időjárása különösen kedvezett a jégképződés folyamatának. Az Északerdő Zrt. Telkibányai Erdészetének kezelésében van Magyarország egyetlen jegesbarlangja.

  A barlang a 375 méter magas Királyhegy északi lejtőjének lábánál fekszik kb. 270 méter tengerszint feletti magasságban. Az intenzív jégképződés általában márciusban kezdődik és április elejéig, közepéig tart, amikor a külső levegő felmelegedése és az erős olvadás miatt a levegő relatív páratartalma 80-100% között ingadozik. A folyamat során a kicsapódó pára és a talajfelszínről beszivárgó, mennyezetről folyamatosan csepegő víz fagy meg. A „jegesbarlang” elnevezés kicsit megtévesztő, ugyanis az évről-évre megismétlődő jégképződés nem egy természetes úton létrejött barlangban, hanem egy mesterségesen kialakított és bővített bányavágatban alakul ki, melynek keletkezését és korát pontosan nem ismerjük. Ez a fajta jegesedés – mely alapvetően más jellegű, mint ami például a dobsinai jegesbarlangban látható – ilyen alacsony tengerszint feletti magasságban nemcsak hazánkban, hanem Európában is egyedülálló – tájékoztatott Hulják Péter, az Északerdő Zrt. Telkibányai Erdészetének igazgatója.

 • Mike Tysonnal mérte össze tudását Arnold Schwarzenegger.

  Barátságos sakkmérkőzésre invitálta Los Angeles-i otthonába az egykori nehézsúlyú ökölvívót a Terminátor. Tyson és Schwarzenegger játékára kedden került sor, ami Henry Cejudo Instagram-oldaláról derült ki, az egykori olimpiai bajnok birkózó ugyanis több fotót és videót is mutatott a találkozóról.

  Hogy a sakkpartit ki nyerte, arról nincsenek információk, az viszont látszik, hogy a csapat jól érezte magát, ugyanis később még a minigolf pályán is időztek kicsit. Erről a fenti Insta-posztot lapozgatva talál felvételeket.