Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kanye West meglepetészszerűen megjelent a 2022-es BET Awardson, csak éppenséggel alig lehetett felismerni, mert tetőtől talpig be volt öltözve.

  A rapper közeli barátja, Diddy tiszteletére jelent meg az átadón, ahol egy kapucnis pulcsit, sapkát, és még egy teljes arcot elfedő maszkot is viselt, amire szemüveget húzott.

   Azt tudjuk, hogy Kanye számára nem ismeretlen az álruha, elvégre gumimaszkban is lekapták már kávézás közben annak idején.

 • Ariana Grande tündéri videóján olvadozik az internet: aranyos gyerekkori felvételt mutatott magáról követőinek az énekesnő.

  29. születésnapját ünnepelte tegnap Ariana Grande, napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője. A popsztár ennek apropójából nosztalgiázni kezdett, és egy kiskorában készült videót osztott meg Instagram oldalán.

  A felvételen a mindössze pár éves, puffos ujjú, galléros ruhát viselő Ariana azt kérdezi a kamera mögött álló személytől, mit gondol, szerinte ő Pán Péter, vagy valami hasonló? A kontextus és a válasz sem ismert ugyan, de a cuki posztot így is imádták követői, akik a hozzászólások között elhalmozták szülinapi jókívánságokkal az ünnepeltet.

 • Egy hatalmas gyűrűvel az ujján kapták lencsevégre a minap Anya Taylor-Joyt Sydney repülőterén.

  Bár egyelőre hivatalosan még nem jelentették be, nagyon úgy tűnik, hogy megkérte szerelme, Malcom McRae zenész Anya Taylor-Joy kezét. A szőke színésznőt a minap fotózták le Ausztráliában, ahova új filmje, a Mad Max-előzménytörténetként szolgáló Furiosa forgatása miatt érkezett, gyűrűsujján pedig egy csodaszép ékkő díszelgett, amit ráadásul külön meg is mutatott az érte érkező sofőrnek. A képekide kattintva megtekinthetőek.

  A Peaky Blinders sztárja már több mint egy éve van együtt 27 éves kedvesével, akivel először közösen az idei Oscar-afterpartin jelentek meg a nyilvánosság előtt.

  (via PageSix)

 • A dél-londoni South Croydonban élő 14 éves Umair Qamar orrában 10 évig volt beragadva egy érme, amiről még csak nem is tudott.

  A tinédzser egyszerűen kifújta az orrából az érmét, ami 10 évig okozott neki légzési gondokat, ráadásul úgy, hogy nem is tudta, pontosan mi a gond. A fiú több orvosnál is járt az évek alatt, hogy kiderüljön végre mi a probléma, ám mindegyik arra a következtetésre jutott, hogy semmi komolyabb nem áll a háttérben.

  A 15 percig tartó művelet végül sikerrel zárult, Umair pedig meg is mutatta gondjainak forrását: