Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A fitneszlady elárulta, mi a titok.

  Eshet az eső és fújhat a szél, Rubint Réka ítéletidőben sem hagyja ki az edzést. A fitneszedző újból bebizonyította, hogy egy igazi energiabomba, hiszen utazása alatt sem keres kibúvókat a napi edzés alól. Jelenleg a montenegrói Kotorban tartózkodik, ahol a futás és a súlyzós edzés is a program része.

  Tegnap szakadó esőben végeztünk az edzéssel. Tudod, hogy mi a titok?! Akard mindennél jobban! Ne a kifogásokat keresd és ne azokat, akikre mutogathatsz, hogy neked miért nem sikerül?! Mindegy, hogy esik vagy fúj a szél, süt a nap, éhes vagy, vagy fáradt... Te kellesz hozzá! Mindig! Mindenhez! Csináld! Mert a sportcipődben benne van minden, amire a lelkednek szüksége van

  – üzente követőinek Rubint.

  @rubint.reka Tegnap szakadó esőben végeztünk az edzéssel🙃 Tudod, h mi a titok?! Akard mindennél jobban! Ne a kifogásokat keresdés ne azokat, akikre mutogathatsz, hogy neked miért nem sikerül?! Mindegy, hogy esik vagy fúj a szél, süt a nap, éhes vagy, vagy fáradt …. TE kellesz hozzá! Mindig! Mindenhez! Csináld! Mert a sportcipődben benne van minden, amire a lelkednek szüksége van❤️ #fy #alakreform #run #running #montenegro ♬ Sport Motivation(308214) - TimTaj
 • Úgy fest a bazsarózsák között, akár egy Disney-hercegnő.

  Bugyi településénél, pontosabban Csizmadi Imre káprázatos bazsarózsa-ültetvényénél készült Vasvári Vivien legfrissebb fotósorozata. A modell-üzletasszony ezúttal azért állt kamera elé, hogy megörökíthessék gömbölyödő terhespocakját, amelyet az egyedi, nyitott hátú és ragyogó Berta Privée ruhája szépen ki is emel.

  Mint ismert, Vasvári Vivien a harmadik gyermekével várandós. Családja ezúttal egy kisfiúval bővül, akit férjével, Bodnár Zsigmonddal már nagyon várnak. A baba nemét közös énekléssel leplezték le néhány héttel ezelőtt egy különleges, esküvővel egybekötött babaváró buli keretein belül.

  „Őszinte leszek, imádom a pocakomat!” – jegyezte meg.

 • Nem biztos, hogy olyan jó ötlet volt.

  Korán kopaszodni kezdett, ám hajbeültetés helyett inkább egy nem mindennapi megoldással próbálta leplezni visszahúzódó hajvonalát egy fiatal férfi. A LadBible című brit portál Facebook-oldalán megosztott videó tanúsága szerint a Gianluca névre keresztelt fiatalember úgy döntött, frufrut tetováltat magának, hátha az segít.

  Az eredménnyel azonban nem teljesen elégedett: mint az a felvételen is jól látható, kezébe temette az arcát, amikor először szemügyre vette az új tetkóját.

  (24.hu)

 • Még mindig komoly fájdalmai vannak a sportolónak.

  Igen nehéz időszak a mostani az egykori exatlonos, Ujvári Izabella életében. Az Exatlon egykori versenyzője a közösségi oldalán tudatta, hogy túl van a nyolcadik műtétjén is, melyre azért volt szükség, mert szétrobbant a petefészkében egy ciszta.

  A sportoló néhány nappal ezelőtt került kórházba erős hasi fájdalmak miatt.

  Két órán keresztül operáltak, majd a műtétet követő délelőtt hazaengedtek a kórházból. Jelenleg otthon lábadozok, de még mindig komoly fájdalmaim vannak. Az orvos azért megnyugtatott, a profi sportolói karrieremet nem veszélyezteti, hogy szétrobbant bennem egy ciszta, de most pihennem kell. Akárhogy is számolom, ez már a nyolcadik műtétem volt. Csak a térdemet operálták ötször, aztán volt egy mandulaműtétem, majd a vakbelemmel voltak gondok, most meg ez történt. Természetesen a családom és a barátaim támogatnak, de ez most egy nehéz időszak

  – mondta a Borsnak a volt magyar válogatott atléta, volt labdarúgó és válogatott footgolfjátékos, aki nemrég imádott nagymamáját is elvesztette.

  Túl a 8. műtétemen is. »A kemény idők soha nem tartanak sokáig. A kemény emberek igen«

  – üzente követőinek.