Valér
4 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • #háborúvan #gymlife #workhard #thuglife #nolegday #nincsmegállás #vigyázznyár #cleaneat #cardio #fitnessmotivation #coach 

 • Ezen a sajtótájékoztatón átvágta az 1960-ban és a jelenleg érvényben levő szabályzatok mennyiségét jelképező irattömböket átfogó vörös szalagot, miután beszámolt a kabinet szabályzatcsökkentő törekvéseinek eredményeiről a Fehér Házban. 

  1960-ban mennyivel egyszerűbb volt az élet!

  Egy pillanatra eljátszottam a gondolattal, hogy milyen vicces montázst lehetne csinálni a két képből, de aztán gyorsan el is hessegettem.

 • Most vasárnap (december 17.) reggel hétkor két futócsapat, a Backpack Running és a CoffeeRUN szervezésében jótékonysági futás indul a budapesti Jászai Mari térről.

  A futók meleg teával, szendvicsekkel, gyümölcsökkel felpakolva startolnak el, hogy aztán az élelmet az utcán élő rászorulókkal osszák meg.

  backpak
  Fotó: Forrás: https://www.facebook.com/backpackrun/

  A közösségi futások szervezéséből kinövő CoffeeRUN és hajnali futásaik során jótékonykodó Backpack Running 8.30-kor majd a Bazilikánál tart tájékoztatót. Az eseményről itt kaphat még további információkat.

 • A glasgow-i Elizabeth Brydon négyéves Labradorja, Chino egy 9 méter magas hídról esett egy sziklás folyómederbe, csoda, hogy túlélte - írja a Sky News. Az állatorvos szerint nagyon szerencsés volt a kutya, hogy élve megúszta a balesetet. A tüdeje összeomlott, és számos zúzódást szenvedett, miután a folyóban éppen alig volt víz és a kövekre esett.

  Elizabeth és Chino a Linn parkban sétált, amikor a kutya hirtelen átugrott egy híd kerítésén, és belezuhant a mederbe. A tulajdonos azt hitte, meghalt a kutya, mert mozdulatlanul feküdt ott. Az állatorvoshoz vitték, ahol kiderült, nem halt meg, de életveszélyes állapotban van. Egy éjszakát bent tartották az állatorvosnál megfigyelésre, de már otthonában lábadozik Chino.