Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A világsztár egy New Yorkból induló menetrendszerinti járattal érkezett meglátogatni nálunk forgató barátnőjét.

  Úgy tűnik még mindig van hova fokozni az egy négyzetméterre jutó világsztárok számát Budapesten! A Dűne 2. forgatása miatt többek közt itt tartózkodó Austin Butler, Florence Pugh, Timothée Chalamet és Stellan Skarsgard után ugyanis a napokban megérkezett a fővárosba Tom Holland is, hogy szerelmével, Zendayával tölthessen egy kis időt – a fiatalok már fel is fedezték a Budai Vár környékét egy romantikus randi alatt.

  Az internetezőknek hála most az is kiderült, mivel foglalatoskodott ezt megelőzően a Pókember filmek címszereplője, Hollandot ugyanis lefotózta a mellette ülő utastársa a budapesti repülőútján. A színész magángép helyett menetrendszerinti járattal érkezett, a hosszú út alatt pedig beszélgetett utastársaival és kötögetett. Igen, kötögetett:

  @estzischnapp it's not a POV anymore(btw he is in my country rn)#foryou #tomholland ♬ screaming crying - louis’ gua sha

  Azt nem tudni, Holland mióta űzi ezt a hobbit, ahogy arra sem derült fény, mit is készített pontosan, mindenesetre már ez az egy kép elég volt ahhoz, hogy a híresség még inkább belopja magát rajongói szívébe. 

 • Az énekesnő 15 és 16 éves fiai egy ideje nem igazán tartják a kapcsolatot anyjukkal, most apjuk elárulta, miért.

  Az elmúlt hónapokban igencsak megromlott Britney Spears és fiai között a viszony, olyannyira, hogy a popsztár gimnazista gyermekei még anyjuk esküvőjére sem mentek el. A 16 illetve 15 éves Preston és Jayden kiskoruk óta apjukkal élnek, és bár szeretik az anyjukat is, igyekeznek azért megfelelő távolságot tartani tőle. Erről maga az énekesnő második férje, Kevin Federline beszélt, aki szerint a fiai azután hozták meg ezt a döntést, hogy Spears kikerült a 15 éves gyámság alól.

  A tiniknek ugyanis rendkívül kellemetlen anyjuk Instagramon mutatott viselkedése: mint ismert, az énekesnő rendszeresen oszt meg meztelen, félmeztelen fotókat, táncolós, fetrengős videókat. Amíg azonban ezek Britneynek az önkifejezést jelentik, addig a szóban forgó posztok a két fiúnak sok–sok kínos percet okoznak, pláne az iskolában, hiszen világhírű anyjukat tényleg mindenki ismeri. Federline elárulta, rendszeresen beszélgetnek erről otthon is a srácokkal, és bár próbálja velük megértetni, mi mindenen ment keresztül Spears korábban, ettől függetlenül tagadhatatlan a fiúk álláspontja.

  A férfi szerint emellett furcsa dolgok történnek volt felesége otthonában, amik szintén zavarják Prestont és Jaydent, de konkrétan nem nevezte meg, mik is ezek. Mindenesetre egyikük sem haragszik az énekesnőre, sőt szeretnék elérni, hogy megértse, nem túl egészséges (fiainak sem) amit az interneten művel.

  (via RTL)

 • A német másodosztályban a Braunschweig fogadta a Darmstadtot, a meccset pedig a vendég Darmstadt nyerte meg 1–0-ra. Nem is ez az érdekes a találkozóval kapcsolatban, hanem az 59. percben látott jelenet, mely inkább egy cirkuszi mutatványra emlékeztetett, mintsem egy futballmeccsre. 

  GettyImages-1240837787
  Fotó: DeFodi Images / Getty Images

  A félpályán ugyanis a Darmstadt csapatkapitánya, Fabian Holland, és a Braunschweig középpályása, Bryan Henning viaskodtak egy magas labdáért, ám végül egy furcsa attrakció született az egészből. Persze, ha jobban megnézzük a felvételt, a fehér mezes Fabian Holland egy csúnya eséstől mentette meg ellenfelét, aki talán félreértette az akciót, és nem eresztette utána Hollandot. A mutatványt lefújta a játékvezető, de mindkét játékos egy jót nevetett az egészen, és lepacsizott egymással.

 • Az új-zélandi rendező szívesen elfelejtené a Gyűrűk Ura-trilógiát, de nem azért, amire az ember elsőre gondolna.

  jackson
  Fotó: Instagram

  Peter Jackson ugyanis nagyon is büszke J.R.R. Tolkein Gyűrűk Ura trilógiájának feldolgozására, egyedül azt sajnálja, hogy nem élvezhette úgy, mint bárki más annak idején.

  „Nagy veszteség volt az a számomra, hogy nem láthattam úgy, mint mindenki más. Komolyan fontolóra vettem, hogy hipnotizálom magam, hogy elfelejtsem a filmeket, szóval leülhetek, és én is élvezhetem őket.” – mondta Jackson, aki az Amazonon debütáló sorozatot már nagyon várja.