Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy baleset után befogadták egy család kiscicáját a székesfehérvári hivatásos tűzoltók – számolt be az Országos Katasztrófavédelem. 

  A tűzoltókat egy autóbalesethez riasztották, de mire kiértek a helyszínre, addigra az autóból az összes utas távozott, mivel mindannyian kisebb karcolásokkal megúszták az esetet. Először tehát úgy tűnt, hogy senki sincs az autóban, de nem így volt, mivel 

  Az utastér átvizsgálásakor egy riadt szempár nézett vissza Fodor Zoltán tűzoltó őrmesterre.

  A tűzoltó őrmester éppen a világítást akarta lekapcsolni a feje tetejére borult autóban, amikor meglátta a kiscicát. Az állatot elvitték magukkal, és utóbb kiderült, hogy a kismacskát pont a baleset előtt fogadta örökbe a család, ez volt az első útja az autóban.

  Mivel a mentők a szülőket és a gyermeket is kivizsgálásra kórházba szállították, így a cirmos ideiglenesen gazdátlanná vált. Ezért a tűzoltók ideglenesen a befogadták az állatot a család jóváhagyásával. A Suzuki után, amelyben megtalálták, a kiscica a Szuzi keresztnevet kapta. 

  Az éjszakát jóllakott pocakkal a székesfehérvári tűzoltóság kapusfülkéjében töltötte, majd a reggeli szolgálatváltás után Fodor Zoltán befogadta és hazavitte magával. Szuzit másnap ismét behozta a tűzoltóságra, ahol újra találkozott szerető gazdájával.

  – írta bejegyzésében a Katasztrófavédelem, amelyben videó is mutattak a kisállatról.

 • A most 9 éves Elizabeth Conway 500 fontot költött el anyja bankkártyájáról a Roblox nevű videójátékban, miután megjegyezte annak adatait és a jelszót hozzá.

    A 46 éves Amanda Conway lányával együtt egy zenei fesztiválon vettek részt a hétvégén, ám miután hazaértek, az anyuka megnézte az American Express kártyájának egyenlegét, és ekkor szembesült azzal, hogy kb. 230 ezer forintnak megfelelő angol font hiányzik róla.

  SWNS PHONE APP 03
  Fotó: Amanda Conway/ SWNS

  Nem sokkal később kiderült, hogy kislánya a ludas a dologban, aki a mobiljátékon belül költötte el a pénzüket.

 • Tény és való, hogy Star Wars legutóbbi trilógiája nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a rajongók pedig mind a mai napig nincsenek kibékülve azzal, hogy ismételten Palpatine császárral kellett szembenéznie a hősöknek, az egyéb logikai bukfencekről meg nem is beszélve. 

  Nem véletlen, hogy az emberek nagy lelkesedéssel fogadták a hírt, miszerint a Thor: Szerelem és mennydörgést is jegyző Taika Waititi rendezheti a következő Csillagok Háborúja filmet, ami ráadásul szakítana az unalomig ismételt Skywalkerekkel, helyette új figurákkal és világokkal operálna.

  Azonban a rendező nemrég lehűtötte a fanokat, mondván egyáltalán nem biztos abban, hogy megvalósul a projekt.

  "Épp a Star Wars filmen ötletelek. Nagyon át kell gondoljam, hogy mi legyen, ugyanis ha egyszer beadtam az ötletem (a stúdiónak - a szerk.), akkor lehet eldől, hogy mikor lesz belőle valami, ha egyáltalán megvalósul."