Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tortát kapott az énekes.

  Klaus Meine május 25-én töltötte be a 74. életévét. A legújabb, Rock Believer című albumát turnéztató Scoprions tagjai épp Prágában voltak a jeles napon, amit meg is ünnepeltek: tortával lepték meg a német rockzenekar frontemberét. A köszöntésről természetesen egy videó is készült.

  A banda május 30-án Budapesten is színpadra áll a Papp László Budapest Sportarénában. 

 • A Sony az Uncharted és a The Last of Us után most három másik nagyágyúját is sorozatként fogja feldolgozni.

  kratos
  Fotó: YouTube

  Tom Holland főszereplésével került idén mozikba a Naughty Dog zseniális kalandjátékának, az Uncartednek a filmadaptációja, de emellett Pedro Pascallal az élen érkezik az HBO Maxre a The Last of Us sorozat is, ami szintén ennek a kiadónak az egyik legnagyobb címének számít. Mindkét játék Sonyhoz tartozik, a cég pedig nem áll le, ugyanis három másik Playstation-videójátékot is átfognak ültetni a képernyőre. 

  A Gamestar nemrég arról számolt be, hogy élőszereplős feldolgozást kap a Horizon Zero Dawn című akciókalandjáték, amiben egy olyan posztapokalitpikus világot ismerhetünk meg, ahol a gépek vették át az uralmat, az emberek pedig törzsekbe verődve igyekeznek túlélni a mindennapokat.

  Emellett pedig érkezik a Ps legendás autósszimulátorának, a Gran Turismónak, illetve az egyik legnagyobb címüknek, a God of Warnak is a maga adaptációja. Utóbbinak főszereplője egy spártai harcos, Kratos, aki családja elvesztése után bosszúhadjáratot indít a olimposziak ellen, és ő maga válik a háború istenévé, sőt, még Zeusznak is ellátja a baját történetének egy pontján. 

  Az is kiderült, hogy a Sony a Horizon Zero Dawnt a Netflixre, míg a God of Wart az Amazon Prime Videora bízta rá. 

 • Kolodko Mihály új miniszobrokkal örvendeztette meg a budapestieket. Különböző fajta kutyák üldögélnek az I. kerületben, a Hattyú és Batthyány utca találkozásánál lévő kis terecskén. Minderre Pőthe Attila idegenvezető hívta fel a Facebook népének figyelmét.

  Legutóbb a Nyugati téren, vonalkódos nyugszékén üldögélő Skála Kópéról írtunk, akkor az volt Kolodko Mihály legfrissebb miniszobra.

  283919017 5695700533791388 8832204466214823661 n
  Fotó: Pőthe Attila / Facebook