Friderika
9 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kim Kardashian Met-gálás megjelenéséről ódákat zengtek a külföldi lapok, szerintük ugyanis ő ki mert lépni a komfortzónájából és egy egészen váratlan öltözékben jelent meg, ami leginkább egy dementor jelmezhez hasonlított.

  GettyImages-1340197233
  Fotó: Gotham / Getty Images Hungary

  Az azóta is rejtély, hogy mennyire látott ki belőle, vagy hogyan mosott kezet vécézés után, de az erről született mémeken maga Kim is jókat nevetett, hiszen még Instagram-oldalán is megoszotta őket.

  Mégis, mintha elfelejtettek volna szólni neki, hogy vége a gálának, hiszen még mindig hasonló, kényelmesnek semmiképp nem mondható szettekben járja Los Angeles utcáit.

  Legutóbb például ebben a szettben ment bevásárolni:

 • Sokáig lehetett reménykedni benne, hogy a Netflix sikeres sorozata folytatódik. A rajongók szerették, a kritikusok szinte csak jót tudtak róla írni, és nem mellesleg a sakk szempontjából is fontos volt, hisz a bemutatott lépések, állások szakmailag is tökéletesek voltak. Mindezek hatására menővé vált a sakk is.

  A készítők állandóan ködösen fogalmaztak a folytatásról, most viszont határozottan kijelentették, hogy nem lesz második évad. Nagyon sajnálják, de a készítők úgy érzik, hogy ezzel a történettel elmondtak mindent, amit lehetett. Nem akarnák erőltetni a jövőben. Viszont! Azzal kapcsolatban megnyugtattak mindenkit, hogy A vezércsellel nem vonulnak nyugdíjba, sőt, azon vannak, hogy valami olyanon dolgozhassanak, amit legalább ekkora lelkesedéssel, tűzzel, szenvedéllyel tudjanak csinálni.

  Lehet, hogy a döntésen az is segített, hogy milliókra perelték a Netflixet a sorozat miatt. 

  (justjared)

 • A tegnapi Emmy-díjátadón derült ki, hogy Rita Wilson még rappernek sem utolsó.

  GettyImages-1200616896
  Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

  Ő is részt vett ugyanis Biz Markie, Just a Friend című dalának átdolgozásában, sőt, egy rappelős részt kapott a számból. Nem ez az első alkalom, hogy a 64 éves színésznő bemutatja tehetségét, egy szerep miatt korábban kellett már rappelnie, akkor a dal megtanulása egy hónapig tartott neki. A produkciót akkoriban még Instagram-oldalára is feltöltötte, az emberek nagy meglepetésére.

  Mindenki döntse el maga a videó megtekintése után, hogy mennyire van tehetsége hozzá.

 • Ahogy az már köztudott tény, Daniel Craig idén játssza el utoljára a 007-es ügynök szerepét, az utódjáról pedig egyelőre csak spekulációk vannak, de olvasóink szerint Tom Hardy lenne a legjobb választás.

  GettyImages-494393572
  Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

  Az 53 éves színész 15 éve formálja meg a titkosügynök karakterét, ami a leghosszabb időszak, amit egyetlen színész valaha is megélt James Bond szerepében.

  Így érthető, hogy Craiget nagyon meghatotta a forgatás legutolsó napja.

  Nemrég előkerült egy felvétel, még 2019-ből, hiszen körülbelül azóta tolódik a James Bond: Nincs idő meghalni bemutatója, ami az utolsó forgatási napon készült. A videóban a színész könnyeivel küszködve mond köszönetet az egész stábnak, akik vele dolgoztak az elmúlt másfél évtizedben.

  Imádtam minden egyes másodpercét ezeknek a filmeknek, és különösen ezt, mert minden reggel felkeltem, és lehetőségem volt veletek dolgozni. És ez volt életem egyik legnagyobb megtiszteltetése.

  — mondta a stábtagoknak.

  (Forrás: Indy100)