Konrád, Tivadar
4 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jake és Logan Paul amerikai yoututberek általában különböző botrányaikkal keltik magukra a figyelmet. Volt már, hogy úgy buliztak, hogy a szomszéd jelentette fel őket, de volt olyan, hogy videóban mutatott meg Logan Paul egy halott embert, vagy a mostani friss hír, hogy Jake Pault nemi erőszakkal vádolja egy másik youtuber. Jake Paul a botrányai után rákapott a küzdősportra, amit ma már versenyszerűen űz.

  Jake Paul
  Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

  A jelenlegi megvert ellenfele Ben Askren MMA-bajnok, aki volt, hogy 22 meccséből 19-et is megtudott nyerni egy időben.

  Jake az első menetben ütötte ki Askrent, aki mindezek után bejelentette a visszavonulását, és pankrátor edzőként folytatja majd karrierjét. Ezzel a K.O.-val, Jake már a harmadik győzelmét vághatta zsebre zsinórban.

  A bunyóra 1,5 millióan fizettek azért, hogy láthassák a mérkőzést, és így több mint 65 millió dollár gyűlt össze végül.

  (Gamestar)

 • Amerika különböző államaiban egészen furcsa dolgokról mondták ki az elmúlt években, hogy tilos. A folyamatos tragédiák után azonban a fegyverhasználat és birtoklás mégsem tartozik ezek közé. Sőt, van olyan állam, ahol az utóbbi időben ennek ellenére még a fegyvertartáshoz szükséges korhatárt is csökkentették. 

  GettyImages-543782580
  Fotó: Thierry Monasse / Getty Images Hungary

  Hogy érzékeltessük, milyen ellentmondásos ez az egész, összegyűjtöttünk tíz olyan indokolatlan dolgot, amit betiltottak Amerika egyes részein.

  1. Játékfegyver

  Kansasban tilos játékfegyvert vásárolni a kiskorúaknak. Ezzel szemben egy nemrég elfogadott törvényjavaslat szerint 21-ről 18-ra csökkentették a fegyvervásárláshoz szükséges korhatárt.

  2. Dudálni egy szendvicsbolt előtt

  Az Arkansas állambeli Little Rockban illegális 9 óra után dudálni bármilyen szendvicsbolt előtt. Vagy igazából bárhol, ahol hideg italokat szolgálnak fel.

  3. Szexuális segédeszközök

  A Georgia állambeli Sandy Springsben törvénybe iktatták, hogy tilos bármilyen szexuális segédeszközt tartani otthon. 2016-ban megpróbáltak fellebbezni a tilalom ellen, de nem jártak sikerrel. Fontos hozzátenni azonban, hogy egész Georgia államban 21 év felett már bárkinek lehet otthon fegyvere.

  4. Brie-sajt

  Amerikában 2004-ben elfogadtak egy törvényt, amely kimondja, hogy az Egyesült Államokba importált és ott értékesített, 60 napos sajtokat pasztőrözött tejjel kell készíteni. Ez azt jelenti, hogy többféle sajt, beleértve a Brie-sajt is tilos.

  5. Megosztani valakivel a Netflix jelszavad

  Tennesseeben 2011 óta tilos megosztani a belépési adatainkat nemcsak a Netflixen, de a Spotifyon és az iTuneson is.

  6. Magassarkú

  A kaliforniai Carmelben annyira figyelnek az emberek biztonságára, hogy engedélykötelessé tették a két hüvelyknél (kb. 5 cm) magasabb sarkú cipő viselését az utcán. 

  7. Kaviár

  2005-ben egész Amerikában betiltották a beluga kaviárt, mert attól tartanak, hogy nem fenntartható módon történik az előállítása. Becsülendő, hogy figyelembe vették az étel környezetvédelmi hatásait, de ugyanitt, ugyanebben az évben legalább négy olyan lövöldözés történt, amely emberáldozatokat követelt.

  8. A vegetáriánus helyettesítők húsnak nevezése

  Az USA több államában tilos a vegetáriánus helyettesítőkkel készült ételeket hambugernek vagy kolbásznak nevezni. A fegyver birtoklása viszont sehol nem számít annak. 

  9. Nigella Lawson

  Miután 2014-ben beismerte, hogy drogozott, megtiltották a műsorvezetőnek, hogy felszálljon a British Airways egyes járataira, amelyek az USA különböző államaiban landoltak volna. A tilalmat végül az egyik főzős műsorának előkészületei miatt feloldották. 

  10. Részegen ejtőernyőzni

  Ezt talán nem is kell magyarázni, miért tiltották be, és van is benne ráció.

  (Forrás: Indy100)

 • A Harry Potter ismét (vagy még mindig!) nagyon trendi. Mindenki kedvenc vadőrének házát nemrég egy Tiktokker is megépítette, azonban mint kiderült, a valóságban is megszállhatunk a szóban forgó kunyhóban. Az életnagyságú Hagrid-lak az Egyesült Királyságban, Chorleywoodban található, és egy éjszaka 200 fontot, azaz körülbelül 84 ezer forintot kóstál benne.

  A konyha apró, de minden van benne, amire egy laza pihenés során szüksége lehet néhány hétköznapi muglinak.

  Ágyból több is van a viskóban, párocskáknak, vagy fészkelődőknek ezt ajánlanánk.

  De vannak egyszemélyes, szigorúan Roxfort-mintás fekvőhelyek is.

  A fürdőhelyiség sem utolsó, csak ne essünk zavarba a minket bámuló hatalmas bagolytól.

  Egy ilyen kivételes kunyhóhoz persze vendégkönyv is dukál, amibe érdemes írni, főleg néhány üveg vajsör elfogyasztása után.

 • Johnny Depp exfeleségét nem tudták a rajongók kizárni a Warner Bros. égisze alatt készülő DC képregény film folytatásából, pedig még petíciót is indítottak ellene. A petíciót azért kezdték el terjeszteni, mivel Johnny Depp a pereskedések miatt elesett az egyik legnagyobb mostani szerepétől a Legendás Állatok harmadik részében alakított Grindelwald karakterétől. Az „asszonyverő” névvel ellátott Deppnek nemcsak a szerepéről kellett lemondania, hanem a médiában való szerepléséről, és még megannyi pénzről is, amit az exnejének ítéltek a bíróságon.

  A rajongók még egy februári Forbes-cikken buzdultak fel előre, hogy majd a Trónok Harca színésznője, Emilia Clarke helyettesítheti Amber Heardot a filmben.

  Amber Heard - Aquaman
  Fotó: HBO Max via Bestimage / Northfoto

  Mára már minden pletyka és teória szertefoszlott, hiszen két nappal ezelőtt posztolt a színésznő, Amber Heard az Aquaman 2. forgatásáról hivatalos Instagram-oldalára egy képet, hogy készen áll a forgatásra.

  A fotóhoz csak annyit írt:

  Még azelőtt készült, hogy Aquaman kitépte volna a regény utolsó oldalait. #AzAquaman2ForgatásáigBeszerzekEgyKindlet

  A 2022. december 16-án érkező Aquaman 2-ben tehát Amber Heard játszhatja tovább Mera karakterét.