Szilárda
0 °C
6 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kezdd el tenni a jót! címmel második lemezét jelenteti meg Magyarország egyetlen állami gondozottakból álló énekkara, a Lélekzuhany Gospel Kórus. A lemezükön és annak bemutatóján kiváló hazai zenészek játszanak. A kórust Havasi Tibor, a Tapolcsányi Általános Iskolai Kollégium igazgatója hívta életre, a kezdetekben 13 állami gondozott énekelt benne, jelenleg 43 tagból állnak, ebből 8 kísérő felnőtt. 

  Az új lemez dalait olyan kiváló zenészek játszották fel, mint Cséry Zoli (Barabás Lőrinc, Patché), Fehérvári Attila (Special Providence, Black-Out), Delov Jávor (Random Trip, Fábián Juli & Zoohacker) és Füstös Bálint (Margaret Island).  A lemezbemutató december 17-én lesz 17 órakor Budapesten, az IBS Színpadon, ahol a fentiek mellett Oláh Gergő és a Nem Adom Fel együttes is színpadra lép.

 • A ScreenRant meg is teszi, elég alaposan ráadásul, mert amiket felhoznak a videóban a filmmel kapcsolatban, azok 90 százalékban meg is állnak. Már most kíváncsi vagyok a 2019-es, Az utolsó Jedikről készített SR-videóra.

    

 • A Las Vegas hokisa próbált szabadulni a büntetőpad fogságából, de hiába próbált segíteni társa is, a zsűriasztalról ezt igyekezték megakadályozni, Jonathan Marchessault beragadt a büntetőpadra. Történt, hogy a Vegas Golden Knights-Carolina Hurricanes meccsen mindkét csapatból, kisebb verekedés miatt egy-egy játékost kiállítottak. A Las Vegas-i hokis 2+2 pecet kapott, Marchessault pedig a verekedő Perron második két percét ülte le. A szabálykönyv ilyenkor azt mondja, ha lejár a büntetés, akkor sem jöhet be azonnal, meg kell várnia a játékmegszakítást. Marchessault ezt nem tudhatta, mindenesetre, amikor hadakozott a zsűrivel, a játékvezetők megállították a játékot, így végül visszatérhetett.

 • Vannak olyan rajongók, akik valamiért, és Isten látja lelkemet, fogalmam sincs, miért, képesek beleölni nem kevés energiát abba, hogy irtózatos marhaságokat rendezzenek listába, az elemek megindoklásával együtt, majd (fény)késhegyre menő kommentháborút folytatnak a hozzájuk hasonlókkal. A legfrissebb ilyen lista a

  Melyik a legerősebb fényfegyver a galaxisban?

  című, itt olvasható, és kiderül róla, hogy Yoda rövid nyalábú kardjával legfeljebb sörösüveget érdemes bontani, Luke, Kenobi és Vader fegyvere meg csak a kilencedik legerősebb, a listavezető konkrétan atomjaira szedné.