16:00, December 04.
Franciaország 0
Lengyelország 0
al-Tumama Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 04.
Anglia 0
Szenegál 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hatalmas fölénnyel nyerte meg az első párbajt VV Melina, aki ezzel haza is küldte VV Henriket.

  henrik
  Fotó: RTL

  A VV11 első párbaján VV Henrik és VV Melina csapott össze, kettőjük közül pedig végül a fiatal lány térhetett vissza a luxusbörtönbe.

  A ValóVilág kiesője később elárulta, hogy mit gondol ellenfeléről, aki nincs letörve az eredménytől.

  Henrik szerint Melinával jött ki a legkevésbé, akivel szöges ellentéteik voltak, ellenben akadt egy másik villalakó, aki közel került a szívéhez.

 • 2023. január 15-én debütál az HBO Maxon a The Last of Us sorozat első része, ami a méltán híres, azonos címmel készült videójátékot adaptálja.

  tlou
  Fotó: YouTube

  Az Emmy-díjjal jutalmazott Csernobil sorozat készítői hozták tető alá a Naughty Dog videójátékának élő szereplős változatát, amiben a főszereplőt alakitó Pedro Pascal egy olyan csempészt alakít, aki azt a feladatot kapja, hogy épségben kísérjen át a romba dőlt Seattle utcáin egy Ellie nevű lányt, aki a kulcsa lehet annak, hogy megfékezzék azt a vírust, aminek következtében az emberiség nagy része őrjöngő mutáns szörnyeteggé változott, elpusztítva ezzel az ismert civilizációt.

 • Kicsit túltolták a manikűrt.

  vcardi
  Fotó: Instagram

  Az énekesnő és Offset együtt érkeztek egy szórakozóhelyre Miamiban, azonban nem is az az érdekes, hogy a páros milyen szorosan egymáshoz tapadva közlekedett, hanem Cardi B körmei, amik láttán nehéz hirtelen megszólalni.

  A rajongóknak is feltűnt a dolog érthető módon, fel is merült a kérdés, hogy ezzel hogyan képes élni a mindennapokban.

 • A két villalakó egy rap-twerk kihívást mutatott be követőinek, a végeredmény pedig szürreális.

  reni1
  Fotó: RTL Klub

  VV Reni és VV Lissza ugyanis nagyon szeretnék, ha még több ember követné őket, ezért egy rögtönzött videóban bemutatták, hogy miben is jók igazán: Reni twerkelni kezdett, miközben Lissza rappelt: