Károly, Karola
-4 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • shutterstock 523215376
  Fotó: Shutterstock

  Tudjuk, hogy nagy a verseny, de ha ma csak egy pandás videóra van ideje, akkor ez legyen az. A felvételen az alábbi események játszódnak le: a dél-koreai állatkertben egy testtömegmérés után döntött úgy egy bébipanda, hogy soha többet nem engedi el gondozóját, és lábába csimpaszkodva örökkön örökké követni fogja. Sajnos a gondozó ezt máshogy látta, levakarta magáról a macit, ami csalódottságában végigterült a földön. 

 • A magyar modell, Mihalik Enikő számtalanszor meglepi 200 ezres követőbázisát pikáns, művészi vagy éppen cuki háziállatos képeivel az Instagram-oldalán. Most is ez történt: egy selyem pizsamanadrágban üdvözli a szomszédait ezen a csodás reggelen. 

  142733028 2798690073779693 1895232102572436224 n
  Fotó: Eniko / Instagram

  És csak annyit üzent nekik, hogy:

  Hello neighbors

  Ön lenne Mihalik Enikő szomszédja?

  • 361
   Igen
  • 234
   Már az vagyok
  • 123
   Nem
 • Karácsonykor került karikagyűrű a Baywatch sztárjának ujjára, immár ötödik alkalommal. Az 53 éves modell-színésznő korábban már három férjet elfogyasztott, egyiküket kétszer is – Rick Solomonhoz kétszer ment hozzá, de ahogy a mellékelt ábra mutatja, nem jött össze nekik a boldog házasélet.

  Anderson legutóbbi férjével, Jon Peters producerrel tavaly alig 12 napig voltak házasok, erről a színésznő azt mondta, nem is volt házasság, csak túl romantikus típus, és ezt a férfiak kihasználják.

  Akárhogy is, most nagy boldogságról számolt be, a Daily Mail oldalán latható is néhány boldog esküvői fotó. Anderson szívét ezúttal a testőre, Dan Hayhurst lágyította meg, akivel a karantén alatt kerültek közel egymáshoz. A frigyre egyébként elmondása szerint mindkét család áldását adta, és nagy örömmel fogadták a pár bejelentését.

 • A BRFK Facebook-oldalán osztotta meg 2021-es naptárát, amelyben négylábú kollégáikat helyezték munkahelyi környezetbe. A naptár sajnos csak belső kiadvány, tehát kereskedelmi forgalomban nem kapható, pedig a kommenteket olvasva sokan örülnének neki.

  Idén is elkészült a kutyás naptárunk! Nagyon büszkék vagyunk rá. A 2021-es kalendáriumban négylábú kollégáinkat...

  Közzétette: BRFK Információs Portál – 2021. január 25., hétfő