Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • November végén visszatérnek a zöld melegítős játékosok, na meg persze a pink katonák.

  squid
  Fotó: youtube

  Premierdátumot és egy rövid, de annál hatásosabb kedvcsinálót kapott a Squid Game-The Challenge című új netflixes valóságshow.

  A műsorban (akárcsak az inspirációul szolgáló eredeti, dél-koreai sikersorozatban) népszerű gyerekjátékok "felnőtt" verziójában kell bizonyítania 456 vállalkozó szellemű versenyzőnek, méghozzá a reality-történelem valaha volt legnagyobb főnyereményéért, 4,56 millió dollárért (közel 1,7 milliárd forint).

  Bár ezúttal valószínűleg senkinek sem forog majd kockán az élete, veszélyes helyzeteket azért így is tartogathat bőven a show, amely szinte minden elemében lemásolta a forrást: a termek, a színes lépcsők, a pink katonák de még a játékosok egyenruhája is ismerős lehet a nézőknek, ahogy a legtöbb feladat is. Emellett újdonságokat is tartogat a SG - The Challenge, ilyen például a rövid bevágás erejéig látható klasszikus torpedó játék.

  A sorozat november 22.-én érkezik a streamingszolgálttó kínálatába.

 • Mint arról beszámoltunk, közel 18 év után visszatér a Sztárbox, amelyben különböző súlycsoportban fognak ringbe szállni a hazai hírességek. Köztük lesz a Berki Mazsi is, aki már elképesztő lelkesedéssel készül az előtte álló megmérettetésre, azzal együtt, hogy őszintén bevallotta, korábban még soha senkit sem kellett megütnie. 

  Az édesanya láthatóan korántsem veszi félvállról a felkészülést, annak ellenére, hogy az fizikailag és mentálisan is hihetetlen megterhelő. Mostani Insta-bejegyzésében egy hatalmas monoklival a szeme alatt, széles mosollyal arcán jelentkezett be követőinek.

  A hajam is milyen... 

  Imádom a napjaim, imádom ezt a sportot!

  – írja a képei mellé Mazsi, melyeket ide kattintva tekinthet meg.