Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Imádják a neten a színésznő öltözetét. 

    Zendayát nem csak vitathatatlan tehetségért, de remek stílusa miatt is imádják világszerte. Bár a fiatal színésznő a hétköznapokban inkább egyszerűbb, kényelmesebb ruhákat szokott húzni, ha rendezvényre hivatalos, sosem okoz csalódást öltözetével - gondoljunk csak a pókhálósmintás estélyijére Pókember 3. premierjén. 

    A világsztár ezúttal a Valentino bemutatójára volt hivatalos Párizsban, ahová ismét egy különleges szettet öltött. Az olasz divatház idén két fő színnel dolgozik, az élénkrózsaszínnel és a feketével: az Emmy-díjas színésznő korábban már megmutatta, remekül áll neki a “Valentino-pink”, most pedig a másik színt választotta, egy teljesen monokróm, fekete összeállításban jelent meg. Válltöméses blézerére, harisnyájával egyező anyagú és mintájú, áttetsző felsőjére és csillogó kiegészítőire nem lehetett nem odafigyelni, a jelenlévők mellett pedig az internetezők is imádták Zendaya öltözetét. 

  • A képeken azt láthatjuk, ahogy két szarvas vízi harcot vív egy londoni parkban. Ann Aveyard, a Hants állambeli Ringwoodból származó természetfotós a Bushy Parkban fotózta a játékos kedvű gímszarvasokat. Azt mondta: „Aznap reggel fél nyolc óta a Bushy Parkban voltam, körbesétáltam a parkot, és különböző felvételeket készítettem a szarvasokról.” Ugyan a tó közepén ágaskodó állatok harciasnak tűnhetnek, viszont egyértelműen nem áll szándékukban egymást megsérteni, helyette inkább játékos kakaskodást láthatunk.