Koronavírus adatok

2022. jan. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vanda, Paula
-3 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bemutatjuk az Instagram egyik fényes csillagát, aki kis pucér valójában lopja be magát az ember szívébe. 

  papagáj
  Fotó: Instagram

  Blondie egy apró papagáj, aki egy olyan rendellenességgel született, aminek következtében nem fedi a testét egyetlen toll sem.

  Ez persze nem jelenti azt, hogy a világ legkülönösebb papagája ne élne boldog, teljes életet. Sőt, Blondienak saját Instagram oldala is van, amit 120 ezren követnek jelenleg.

  A 6 éves Blondie autózik, karácsonyfát diszit, megmutatja cipő gyűjteményét, ha pedig hidegre fordul az idő, egy pici pulcsiba bújik, hogy ne fázzon.

 • Ez a fiatal nő nem habozott, amikor kiderült, barátjának sürgősen egy vesére van szüksége, ezért a sajátját ajánlotta fel neki. Nem sokkal később azonban a férfi megcsalta, majd dobta is a Colleen Le nevű TikTok videóst, aki elmesélte nem mindennapi történetét.

  vese
  Fotó: TikTok

    A nő öt évvel ezelőtt kezdett el randizni az akkori barátjával, akinek súlyos vese gondjai voltak, mindössze öt százalékosan működött, ezért mindenképp kés alá kellett feküdnie ahhoz, hogy életben maradhasson. Colleen felajánlotta a sajátját, mint mondta, nem akarta, hogy a barátja meghaljon.

  A nő megnézette, hogy alkalmas-e donornak, majd miután kiderült, hogy igen, megtörtént a beavatkozás, sikerrel.

    Hét hónap telt el a műtét óta, amikor a barátja közölte vele: Las Vegasba utazik a haverjaival, de Colleen otthon kellett, hogy maradjon, ugyanis épp az utolsó vizsgáira készült.

   

  @colleeeniie Reply to @jenn.eunice I’m so sorry this took a long time! Let me know if you’re interested in part 2! #storytime #fyp #foryoupage #kidneydonor ♬ I am at ur moms house - Elizabeth Chetwynd

  A dolgok innentől kezdve sötét fordulatot vettek: a barátja a vártnál előbb tért haza, majd bevallotta, hogy megcsalta a lányt a kiruccanás alatt. Colleen ezt megbocsátotta neki végül, úgy gondolta adnak egy esélyt a kapcsolatuknak

  Újabb három hónap telt el, a férfi pedig telefonon szakított a lánnyal, amit azzal zárt, hogy ha Isten egymásnak teremtette őket, akkor biztos össze fognak jönni még a jövőben.

  (indy100)

 • Rövidesen örömmel ülhetnek a képernyők elé az NFL rajongók, ugyanis február 12-én a kaliforniai SoFi stadionban idén is nagy izgalmak közepette rendezik meg az 56. Super Bowl-t, vagyis az amerikafutball-bajnokság döntőjét.

  A grandiózus sportesemény körüli felhajtás szinte már egészen egyedinek mondható a tengerentúlon, gyakorlatilag egy kisebb fajta össznemzeti ünnepélynek tudható be, ráadásul a mérkőzés közvetítését milliók követik figyelemmel világszerte.

  A mérkőzés nagyszünetében adott műsor (Halftime Show), immár hosszas évek óta a zenei világ legnagyobb előadóit vonzza a színpadra, ami kisebb presztízskérdéssé is vált az idő előrehaladtával. Neves fellépők évről évre próbálják egymás produkcióit túlszárnyalni, olyan világsztárok adtak már műsort a közelmúltban, mint Bruno Mars, Katy Perry, Lady Gaga, The Weekend vagy éppen a tavalyelőtti duó fellépők: Shakira és JLo.

  A meglepetésekkel teli és nem egyszer rendkívül merész látványelemekkel színesített fellépések ugyanakkor hihetetlenül népszerűek, a közönség természetesen imádja őket. Ezért sem meglepő, hogy az idei évben is csakis a legnagyobb nevek veszik be a színpadot.

  A 2022-es Halftime Show hivatalos előzeteséből kiderül, hogy idén Eminem, Snoop Dogg, Dr Dre, Mary J. Blige, illetve Kendrick Lamar lép majd fel a Los Angeles Rams gyönyörűen megújult inglewoodi arénájában.

  Azt, hogy a legendás rap-előadók tovább folytatják-e a menetrendszeresített rongyrázást, vagy inkább veterán oldalukat hozzák majd, nem egyszerű megmondani, viszont, ahogy az előzetesben felcsendülnek az ikonikus dallamok, már lehet egy sejtésünk. Láthatóan azért, nekik sem kenyerük a szerénykedés.

 • Egy sebesült hattyú okozott közlekedési káoszt egy londoni vasútállomáson, ami 90 percre megbénult az állat miatt.

  A hattyú a lehető legforgalmasabb időszakban fészkelt be a sínekre, megállítva ezzel a komplett vonalat, több száz utas volt kénytelen várakozni, mielőtt el tudták volna szállítani az állatot.

  Az egyik utas elmondta, a hattyú nem volt hajlandó megmozdulni, ami másfél órára megbénította a közlekedést.