Barbara, Borbála
1 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy walesi hotel osztotta meg a videót, amelyen egy eltévedt juh látható, ahogyan éppen a lift előtt áll, mintha várná, hogy kinyíljon az ajtó. A Sydney névre keresztelt juh már azzal alaposan meglepte az alkalmazottakat, hogy a fotocellás ajtókon keresztül bejutott az épületbe.

  2020-12-04 11 42 37-Index - Mindeközben - Belógott egy szállodáb
  Fotó: Premier Inn / Facebook

  Mosolyt csalt az emberek arcára, igaz, először mindenki csak dörzsölte a szemét, olyan volt, mint egy nagyon furcsa álom

  – mondta Linda Pritchard, a szálloda vezetője.

  A juh egy közeli mezőről szökött be a szállodába, ám a rövid látogatás után az alkalmazottak visszakísérték a szabadba – írta az expressandstar.com.

 • Az ünnepi szellem jegyében hóval szórták meg az Abszol utat. Londonban már látogatható a Harry Potter filmek díszleteit felvonultató stúdió, varázslatos élmény lehet az egész családnak.

  A Potter-világ rajongói fotózkodhatnak a Roxfort nagytermében is, csak a magától megjelenő menüt és a lebegő gyertyákat kell nélkülözniük. Kifelé menet pedig arra is érdemes rákérdezni, hogy vajon tényleg muglik, vagy csak azért nem érkezett még meg a felvételi levelük, mert a Weasley család dilettáns baglyával küldték ki, akinek azóta sem sikerült kézbesítenie.

 • Tom Jones és Jamie Cullum, akik évekkel ezelőtt már zajos sikert arattak a VeszprémFesten, hamarosan újráznak.

  A két művészt 2021-ben ismét a zenei fesztivál fellépői között köszönthetjük:

  • Jamie Cullum július 14-én a História kertben,
  • Tom Jones július 18-án a VeszprémArénában ad koncertet.

  Tom Jonest nem kell talán bemutatni, Cullum az Egyesült Királyság legeredményesebb jazzművésze, aki gyedi megközelítésben ötvözi a jazzt, a popot és a rock-ot, pályafutása során olyan kultikus helyeken koncertezett, mint a Hollywood Bowl és a Carnegie Hall, a Fuji Rock vagy a Glastonbury Fesztivál, és olyan előadókkal állt egy színpadon, mint Amy Winehouse vagy Billy Joel. Nem csak előadóként, de zeneszerzőként is sikeres: írt zenét John Cusack és Clint Eastwood filmjéhez is.

 • A ZöldEb Kutyás Érdekvédelmi Egyesület plüsskutya örökbefogadási programot indít.

  Céljuk, hogy felelős gazdikat képezzenek ki a potenciális kutyatartókból. A "Fogadj örökbe egy plüsskutyát" kezdeményezésüket azért hozták létre, hogy átgondolt döntés előzze meg a karácsonykor divatos szokássá vált kutyavásárlást illetve ajándékozást.

  Az oldalukra feltöltött képek alatti leírásban, különböző fajtájú, karakterű és tulajdonságú kutyák személyiségével ruházták fel a plüssállatokat.

  A kutyusokért jelentkezőknek pedig egy egy hónapos program keretén belül segítenek, hogy a jövendőbeli gazdik tényleg életvitelükhöz megfelelő négylábút választhassanak. 

  Fogadj Örökbe Egy Plüsskutyát 🎅🏼🐶Karácsonykor sokan vesznek, fogadnak örökbe kutyát, vagy ajándékozzák meg szeretteiket...

  Közzétette: ZöldEb - Kutyás Érdekvédelmi Egyesület – 2020. december 3., csütörtök