Koronavírus adatok

2022. jan. 24.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Timót, Xénia
-8 °C
-1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hosszú évek óta először lesz egy eseményen mind az öt Spice Girls tag, ugyanis mindannyian meghívást kaptak Brooklyn Beckham esküvőjére.

  GettyImages-78544721
  Fotó: MJ Kim/Spice Girls LLP / Getty Images Hungary

  Victoria Beckham 22 éves fia áprilisban tervezi feleségül venni a 27 éves Nicola Peltz-et, a lány milliárdos családjának birtokán. A hamarosan egybekelő pár pedig azt szerette volna, ha Brooklyn édesanyján kívül a csapat többi tagja, Ginger, Scary, Sporty és Baby is ott van a nagy napon.

  Arról egyelőre nincs hír, hogy az ikonikus popegyüttes fellép-e az esküvőn, de Melanie C a múlt hónapban beszélt egy lehetséges Spice Girls újraegyesülésről, és hozzátette, hogy már dolgoznak a visszatérésen.

  Folyamatosan beszélünk róla. A lányok már találkoztak, és ez olyasmi, amit mindannyian szenvedélyesen akarunk csinálni

  — nyilatkozta akkor az énekesnő. Így még az is lehet, hogy már az esküvőn visszatérnek egy-két slágerrel.

 • A rapper és színésznő kedvese, Julia Fox csak néhány hete találtak egymásra, de ennyi idő alatt is történtek furcsa dolgok közöttük.

  GettyImages-1366416141
  Fotó: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images Hungary

  Kezdve azzal, hogy az első randijaik egyikén Kanye egy designer ruhákkal teli gardróbbal lepte meg kedvesét, de az is szokatlan húzás volt, amikor Julia a randijukról adott részletes interjút egy magazinnak. A pár nyilvánosság előtt élt kapcsolata vélhetően egy visszavágás Kanye West exfeleségének, Kim Kardashiannak, aki a válás óta vígan éli életét a humorista Pete Davidson oldalán.

  A rapper kapcsolata viszont egyre komolyabbnak tűnik, hiszen már első vörös szőnyeges megjelenésük is megtörtént, egy párizsi divatbemutatón pózoltak együtt a kameráknak, talpig farmerben.

 • Ez az imádnivaló cicát Gerinek hívják, és egy olyan ritka genetikai rendellenessége van, amitől a pofája két oldala teljesen különbözik.

  Az Ausztráliában élő cica igazi TikTok sztárt egy helyi állatboltban találták, gazdája pedig rögtön beleszeretett. A kiméra macskák különlegessége, hogy két embrió összeolvadása miatt, kétféle DNS alkotja őket. A most kétéves cica egyébként 300 ezer rajongót tudhat magának TikTok-on, sokan pedig Szörnyellához hasonlítják.

 • Lélegzetállitó képek készültek az évente megrendezésre kerülő Ocean Art Underwater Photo versenyére, ahol a víz alatti világ rejtelmeit igyekeznek lekapni a fotósok.  Akad közöttük cigiszünetet tartó haltól kezdve a csodálkozón át, egészen egy smacizós párosig minden.