Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már most szólunk, hogy spoileres következnek a Stranger Things 4 Vol.2 utolsó epizódjából.

  Jimbo
  Fotó: YouTube

  A James Hoppert megformáló David Harbour nemrég elárulta, hogy sokaknak ismerős lehet az a kard, amit a fináléban használt a Demogorgon ellen, ugyanis nem akármelyik mozifilmekben tűnt már fel.

  A Netflix sorozatának utolsó epizódjának egy pontján, Hopper szemtől szembe találja magát egy kifejlett Demogorgonnal, amit lőfegyverek hiányában egy, a földön heverő karddal intézett végül el. Azonban sokaknak feltűnt, hogy ez a kard bizony nem egy átlagos fegyver, amit Harbour meg is erősített: ugyanis az orosz börtönben heverésző pallos az a kard, amit Arnold Schwarzenegger forgatott a két Conan filmben.

  "Rohadt nehéz, de óriási megtiszteltetés volt forgatni. @schwarzenegger  - kész vagyok arra, hogy kielemezd a teknikámat." -írta Jim Hopper megformálója.

 • Az angliai Olivia Harris még a múlt hónapban, június 26-án vette észre a különös képződményt, amikor egy barátjával beszélgetett, miközben meglátogatta lánya póniját egy Hertfordhoz közeli lovardában. A két nő teljesen elképedt, amikor megpillantották a mitikus lényt ábrázoló felhőt, majd gyorsan egy fotót is lőttek róla, hogy megörökítsék a ritka pillanatot.

 • A Mattel különleges babájával ünnepli David Bowie Hunky Dory albumának 50. évfordulóját, minek alkalmából egy teljesen új, limitált kiadást dobnak piacra a Barbie Signature Collection kínálatában.

  A Mattel három évvel korábban már kiadott egy hasonló Bowie Barbiet, ami az énekes Ziggy Stardust alteregóját ültette át baba formába, most pedig a Life on Mars? című dalának videoklipjében látható David Bowie lesz megvásárolható, aminek minden apró részletére figyeltek a készítők.

 • Mester Tamás megmutatta azt a jurtát, ahol a nyarat fogja tölteni.

  A Bors számolt be arról, hogy a Megasztár egykori zsűritagja, aki már egy jó ideje visszavonultan él két kutyájával, egy jurtában állította fel lakásstúdióját, amit nemrég meg is mutatott követőinek.

  Mint kiderült, a nyári lakra azért volt szükség, mert az albérletet, ahol Mester eddig lakott, felmondták, de az egyik barátja felajánlotta neki a halastava mellett felállított jurtát, ahol az énekes buzgón dolgozik is.