Rafael
17 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • erdei fules bp 2018 0620 001 moharos zsolt
  Fotó: Moharos Zsolt / MME

  A Rákosmenti Mezei Őrszolgálatot arról értesítették ismeretlenek, hogy a XVII. kerületben a bagolyfiókákat nem etetik a szüleik, írja az MME. Kiérkezésükkor egy fiókát élve, egy testvérét és egyik szülőjét halva találták meg. A még élő fiókát az őrszolgálat vette gondozásba. Mint kiderült, az ismeretlen okból elpusztult erdei fülesbaglyot 2007 augusztusában fiókaként gyűrűzték Csehországban, Vlcnov mellett. 

 • A 22 éves Golovin az orosz válogatott legnagyobb tehetsége, korábban pedig állítólag a Chelsea és a Juventus is érdeklődött utána. Konkrétum azóta sincs egy esetleges átigazolással kapcsolatban, a játékos édesapja szerint Golovin nem is akar ezzel foglalkozni a vb alatt, de biztos benne, hogy képes lesz a következő szinten is képes lesz teljesíteni, illetve már angolul is elkezdett tanulni.

  Golovin értékén biztos, hogy sokat fog dobni a világbajnokság. Jelenleg 18 millió eurót ér a transfermarkt.com szerint, de meglepő lenne, ha a két meccs alatt egy gólt és két gólpasszt jegyző játékos 30-40 millió alatt hagyná el a CSKA Moszkvát.

 • Az észak-dél tengelyen ingázó kerékpárosok júliusig kereshetnek maguknak más útvonalat:

 • Michael Jackson hagyatékkezelője és a Columbia Live Stage kedden jelentették be, hogy zenés darab készül a 2009-ben elhunyt híresség életéről. A musical várhatóan 2020-ban debütál a Broadway színpadán.

  Az egyelőre cím nélküli darabot a kétszeres Pulitzer-díjas amerikai drámaíró, Lynn Nottage írja Jackson dalainak felhasználásával.     A produkciót a Tony-díjas brit koreográfus, Christopher Wheeldon rendezi és koreografálja. A szereplőkkel kapcsolatban még nem hoztak nyilvánosságra részleteket. 

  Korábban már Donna Summerről, Cherről, Gloria Estefanról, a The Go-Go's-ról, valamint a Huey Lewis and the News formációról is készült musical a saját dalaikra épülve.