Áron
-4 °C
12 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A koronavírus-járvány miatt Madrid utcái is elnéptelenedtek, kevesen mozdulnak ki a lakásból. Egy áruház dolgozói viszont gondoltak azokra, akik önkéntesen vagy kötelezően szobafogságban vannak, és egy kis utcai performansszal próbálták feldobni a napot.

  A szupermarketesek kiálltak az utca közepére, a King África együttes La Bomba számára nyomtak le egy kis koreográfiát a környéken lakók nagy örömére. A mindenhol kért közösségi távolságtartást is majdnem végig sikerült betartaniuk. 

 • ** A FEV IX. Zrt. megbízásából fertőtlenítették az önkormányzat tulajdonában álló összes, egész pontosan hatvanhárom házat.

  Nemes egyszerűséggel ennyi áll abban Facebook-posztban, amely Ferencváros önkormányzatának Facebook-oldalán jelent meg. Az ismeretlen alkotó 17 fotográfiát készített a munkafolyamatról. A fotók legnagyobb része megmarad az események puszta dokumentálásánál, de a sorozat egyik darabja kiemelkedik mind közül, és elemi erővel csap le a befogadóra. A ferencvárosi bérház koszos falai, és a központi figura rideg sterilitása között feszülő ellentét, a félig eltakart felirat a végén a névvel, amelyet már soha nem fogunk megtudni, a bátor vakuhasználat – sorolhatnám tovább, hogy mi teszi a művet nagyszerűvé, de a többit inkább a önökre bíznám:

 • Hivatalos YouTube-csatorna indult a Mrs Doubtfire, a Good Will Hunting, a Jumanji és még megannyi klasszikus sztárjának emlékére. Az oldalon közzétett videók a 2014 augusztusában, 63 éves korában elhunyt színész életének legemlékezetesebb szerepléseit idézik fel.

  A csatorna indulását ezzel a videóval harangozták be:

  Ez pedig a jelenlegi legfrissebb videó az oldalon:

  A csatorna indulása előtt a színész lánya, Zelda Williams egy tavaszi nagytakarítás során talált képsorozattal emlékezett meg az apjáról:

  (via)

 • Erős kétkedéssel kell fogadni az április 1-én megjelent hírt, de igazából semmi jelentősége nincs az igazságtartalmának, hiszen arról van szó, hogy egy amerikai politikai szervezet vezetője, Lizet Ocampo állítólag úgy ült végig egy Microsoft Teams megbeszélést, hogy valami filterrel krumplivá változtatta magát, ami rohadtul vicces.

  Mivel a nő nem tudta visszakapcsolni az eredeti képet, úgy is maradt a beszélgetés végéig.

  A Twitteren több mint 900 ezren osztották meg az erről kitett képernyőmentést, a BuzzFeed megírta cikkben, így mi is megnézhetjük, hogyan mutat egy a sorsába beletörődött krumpli. Hát így:

  krumpli

  via @PettyClegg