Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • John Wick visszatér, és hosszabb ideig aprít majd, mint eddig bármikor.

  A Collidernek adott interjút a John Wick 4 rendezője, Chad Stahelski, aki elárulta, hogy a következő fejezet lesz a leghosszabb epizód eddig a sorozatban.

  Jw5
  Fotó: Instagram

  "Hosszabb, mint az előző három, de nem sokkal" - mondta a rendező.

  Az eddigi csúcstartó a John Wick 3: Parabellum tartja a maga 131 perces játékidejével, ami azt jelenti, hogy a negyedik felvonásnak minimum 2 óra 11 percesnek kell lennie.

  A második film egyébként a bronzérmes, ami 122 percet vesz igénybe végignézni, míg az első epizód mindössze 101 perces volt.

 • Stanley Kubrick filmklasszikusa egyébként sem egy könnyű darab, amiben a főszereplőt alakító Malcolm McDowell egy erőszakos banda vezetője, akit végül saját társai árulnak el és küldenek börtönbe. Miután szabadul, sajátos módszert talál ki arra, hogyan ölhetné ki az agressziót az emberekből, ám a múltja utoléri.

  clockwork
  Fotó: YouTube

  A JabbaToons nemrég gondolt egyet, és Disney köntösbe bújtatta az egyébként kőkemény filmdrámát, amihez videót is tudunk mutatni.

 • Hatalmasak voltak az elvárások, a többség azonban keserű szájízzel távozott Justin Bieber első magyarországi koncertjéről.

  A 2022-es Sziget fesztivál legdrágább fellépőjének koncertjét egyre több tényező árnyékolja be: nem elég, hogy az iszonyatos tömeg miatt többen rosszul lettek a küzdőtéren, egy nemrégiben feltöltött TikTok-videó alapján még az is előfordulhat, hogy az egyébként meglehetősen vérszegény produkció playback volt.

  A videóban az látható, amint Justin az egyik pillanatban még stúdióminőségben énekel, majd egyszer csak elveszi szájától a mikrofont, a dal azonban tökéletesen folytatódik tovább, majd amikor ismét szájához emeli azt, hamisan kezd el énekelni. Íme: 

  Ön szerint playback volt Justin péntek esti Sziget-koncertje?

 • Csak úgy repülnek az évek.

  giphy.gif
  Fotó: giphy.com

  Talán nincs is olyan ember, aki ne ismerné a Teletabikat, az 1997-ben megjelenő televíziós filmsorozat ugyanis minden kisgyerek szívét meghódította. Ugyan a Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa és Po jelmezeibe bújt színészek arcát nem láthattuk a részek alatt, az intróban feltűnő napcsokára talán mindenki emlékszik még, most pedig, több mint húsz évvel az első epizód megjelenése után az is kiderült, ki az a kislány, kinek arcát láthatjuk.

  Nem másról van szó, mint a kenti Jess Smith-ről, aki mindössze kilenc hónapos volt, amikor a felvételek készültek, most azonban már 27. életévét töltötte.