Etelka, Aletta
3 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A francia hírügynökség hét képei válogatásában találtam ezt a képet egy égő gumik között futó palesztin tüntetőről, és megakadt rajta a szemem egy pillanatra. 

  A Trump döntése nyomán alakuló eseményekről az Index-aktákban olvashat bővebben.

 • Persze utána a cikkből kiderül, hogy ezzel Király Viktor viccelődött, azt mondta ugyanis, hogy az ikrek szoktak úgy hülyéskedni, hogy ahány perc, annyi év van köztük, de elsőre így is egészen hajmeresztő baromságnak tűnik.

  Az is lehet persze, hogy a Király Viktor képe mellett lévő kávésbögre arra utal, hogy azt nem kell majd meginni, ettől a címtől amúgy is egyből felébred majd az ember.

 • Selfissimo (ios / Android) a Google egyik új, kísérleti fotós alkalmazásának a neve, amit egy hármas csomagban adtak ki a héten (két másik appal, de azok nem túl izgik).

  Mesterséges intelligencia van benne, és hasznos lehet azoknak, akik nem akarnak gombnyomkodással foglalkozni szelfizés közben. Én csak azért próbáltam ki, mert kíváncsi voltam rá, hogy tényleg mindig felismeri-e, amikor grimaszolok. Nem tudtam átverni, nem ez a baj vele.

  Őszintén?  Nagyon bizarrnak éreztem, hogy nem én fotózok, hanem a fényképezőgép figyel engem. Hogy minden arcrezdülésemet látja és érti a gép.

  A végeredményt pedig el lehet menteni egyesével, vagy ilyen montázsokban is:

  élk
 • A tavaly elhunyt, Leia hercegnőt játszó Carrie Fisherről tudni lehetett, hogy imádja a kutyáját, hiszen gyakorlatilag mindenhova magával vitte és sokszor interjúkat sem adott nélküle.

  Az is biztos, hogy a kutya is imádta Carrie Fishert, saját Twitterén búcsúzott  a színésznőtől (jó, nyilván nem ő személyesen, de ha tudna twitterezni, tuti ezt írta volna) most pedig az Utolsó jedik vetítésén örült meg minden alkalommal, mikor a színésznő a vásznon volt.

  Gary egyébként szerepel is a filmben, Rian Johnson rendező maga erősítette meg ezt.