Aliz
7 °C
12 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nekem kicsit korai, de már mindenhol öntik a nyakunkba a karácsonyt. Véletlenül se vonjanak párhuzamot Karácsony Gergely és az ünnep között!

  Ennek örömére a John Lewis & Partners áruházlánc készített egy nem épp alacsony költségvetésű reklámfilmet. Ebben egy cuki, ügyetlen, CGI-sárkány ünnepek előtti problémáit láthatjuk egy kvázi középkori városkában. 

  SPOILER ALERT! Persze, mint minden valamirevaló karácsonyi hirdetésnél, itt is happy end a vége.

  Aki ezek után nem érzi át a „gyere hozzánk vásárolni” életérzést, annak nincs is szíve!

  Mennyire várja a karácsonyt?

  • 36
   Okádok
  • 25
   Már vágom a centit!
  • 9
   Minden ajándékot megrendeltem a kínaiaktól interneten
 • Nagyon durva erdei rave buli tarthatott pár vaddisznó Olaszországban, legalábbis ez derül ki az olasz Local cikkéből. Toszkániában régóta problémát okoz a helyieknek a szaporodó vaddisznóállomány, de eddig csak a motorosok és gazdák panaszkodtak, a drogdílerek nem.

  Utóbbiak ugyanis rendesen megszívták, legalábbis is azok, akik a Montepulciano melletti erdőben ásták el a szajrét. Mint kiderült, közel 7 millió forint összértékű kokaint ásott el valaki az erdőben, de arra járt pár, valószínűleg egy keményebb aftert kereső vaddisznó, és kitúrták a földből a szajrét, szétbarmolták a csomagolást, és most csupa kokain az egész erdő.

  Az ügy úgy derült ki, hogy a rendőrség lehallgatott egy olasz és három albán gyanúsított, akik éppen arra panaszkodtak, hogy vaddisznók feldúlták a kokainjukat az erdőben.

 • kodak

  Három év és tíz hónap börtönt kapott engedély nélküli fegyvertartás (pontosabban az ezzel kapcsolatos íratok meghamisítása) miatt. Mint az XXL cikkéből kiderül, az ügyészek ennél súlyosabb büntetést akartak, mert

  Kodak Black állítólag úgy tökön rúgta az egyik fegyőrt a börtönben, hogy kórházi ellátásra szorult.

  Korábban szintén meggyűlt az őrök nemiszervével a baja a rappernek, egy másik alkalommal

  megragadta egy fegyőr heréit, és egész egyszerűen nem volt hajlandó elengedni.

  Az eddigi hírek szerint a fegyőrt emiatt meg is kellett műteni.

 • Két héttel ezelőtt felhívást tett közzé a rendőrség Twitteren. Mint írják, kilenc kiskutya lett az eredménye két rendőrségi eb, Bambi és Lövész közös kalandjának, de az állatoknak még nincs neve. Ezért a rendőrség arra kérte a követőit, hogy adjanak "i" betűvel kezdődő neveket a kicsiknek.

  EJUbJopXUAE-l6x
  Fotó: Police_hu / Twitter