Frigyes
17 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egyik értelmetlen retróbuli éri a másikat manapság, így óriási felüdülés a most pénteki jungle őrület, amire nem más porolja le a jungle lemezeit, mint az egykori aranylemezes Kartel-tag, énekes-rapper O.J. Sámson és az EMeRTon-díjas magyar zeneszerző, előadó, dalszövegíró, producer és játékfejlesztő, a Private Moon Studios vezetője és kreatív producer, Pierrot.

  Ha van a magyar zenetörténetnek bizarr pillanata, akkor az a Ray Charles révén ismert Hit The Road Jack jungle átirata, amiben a PaDöDö sztárja, Falusi Mariann is feltűnik, de a Jingle Bells jungle változata is bomba, amiben a Kispesti Erkel Ferenc Általános Iskola Kicsinyek Kórusa énekel, miközben egy hang folyamatosan beüvölti, hogy GÁNDZSÁMÁÁÁÁNNNNNN

  Részletek a buliról itt.  

 • Johann Sebastian Bach összes orgonaműve megszólal abban a 14 részes koncertsorozatban, amelyet magyar és nemzetközi orgonaművészek adnak a Hold utcai református templomban július 20. és december 14. között.

  A pénteken induló koncertsorozat a Lipcsei korálokkal indul Karosi Bálint előadásában. A szervezők szerint a templom orgonája ötvözi a zeneszerző által használt hangszerek hangzását és külső megjelenésében is megidézi a 18. század orgonáit.

  A sorozatban a magyaron kívül amerikai, német, svájci, francia, belga és szlovén művészek is játszanak majd Bachot, a részletes programról itt tájékozódhat.

 • A horvát játékosok épp Zágrábban ünnepelték a vb-ezüstérmüket, amikor az egyik szervező szólt a vb-aranylabdás Luka Modricnak, hogy egy Down-szindrómás rajongója nagyon szeretne találkozni vele, mert ő a kedvenc játékosa. A Real Madrid klasszisa pedig nem habozott, egy életre szóló élménnyel ajándékozta meg:

 • Egy óriási Jeff Goldblum szobor jelent meg a napokban Londonban, a Potter Fieldsnél, a Tower Bridge közelében. A szobrot a Jurassic Park 25. évfordulója alkalmából állították, és a színészt ábrázolja Dr. Ian Malcolm szerepében, ami Goldblum egyik legismertebb alakítása. A kigombolt ingben heverő matematikus a film egyik jelenetére utal.

  A szobor több, mint 150 kilót, vagy angol mértékegységgel mérve 48 000 teafiltert nyom.