Szervác, Imola
12 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bagi Iván április végén azzal állt elő, hogy szeretne megszabadulni a súlyfeleslegétől. A humorista ehhez Schobert Norbert segítségét kérte, aki vállalta, hogy kezelésbe veszi és megígérte, hogy két hónap múlva egy 25 kilóval könnyebb Bagi Ivánt kap majd vissza a közönség.

  185443154 3835943213121717 6420354059397040153 n
  Fotó: Update LOW CARB / Facebook

  A kúra mérlegeléssel indult: a nagyjából 174 centiméter magas stand upos ruhástól 1 mázsát nyom ott akkor. Azóta eltelt két hét, ez idő alatt pedig valóban látványos a változás: Bagi Iván már 7 kilótól megszabadult, amit egy előtte-utána képpel igazolt. 

 • A Rádió 1 műsorvezetője azok közé tartozik, akik ha megszólalnak a közösségi oldalukon, csak úgy záporoznak a kommentek a bejegyzés alatt. Legutóbb, amikor szabálytalan parkolásért kerékbilincset raktak az autójára, és ezt megmutatta a Facebookon, Sebestyén Balázs 31 ezer lájkot szedett össze. 

  Bár ma reggel igencsak szűkszavúnak tűnik, Sebestyén Balázst továbbra is hatalmas érdeklődés övezi. Csupán egyetlen felkiáltójelet engedett ki a virtuális térbe, de arra is több ezren reagáltak egy óra leforgása alatt. 

  Hogy mire gondolt, mikor a „küldés” gombot megnyomta, egyelőre rejtély. Elképzelhető, hogy arra a hírre reagált, hogy a reggeli műsoruk miatt megint megbüntették. Persze az is lehet, hogy teljesen más áll a felkiáltójel mögött. 

 • Habár kis szünet után 2020 szeptemberében visszatért a képernyőre, Ellen Degeneres most hivatalosan is bejelentette, hogy a tizenkilencedik évad után véget ér a The Ellen Degeneres Show.Állítólag azért fejezi be a pályafutását, mert valami új kihívást szeretne találni, de ezt nehéz elhinni az őt és a műsorát övező botrányok után.
  GettyImages-625155300
  Fotó: Chip Somodevilla / Getty Images Hungary

  Az Egyesült Államokban évtizedekig az egyik legkedveltebb médiaszemélyiségként tartották számon, egész Hollywood az ő barátja akart lenni, egészen addig, amíg tavaly júliusban robbant a bomba. Egy Buzzfeed-cikkből derült ki, hogy milyen toxikus munkakörülmények uralkodnak a kulisszák mögött, ahol mindennapos volt a megalázás, és semmiféle empátiát nem mutattak a dolgozók felé. A volt és akkor még ott dolgozó munkatársak beszámolói szerint a műsor producereitől a szexuális zaklatás különböző módszerei sem álltak távol. Ez pedig teljesen az ellentéte a Légy kedves mindenkivel!” szlogennek, ami köré Ellen az egész karrierjét építette. 

  Persze még az is lehet, hogy Ellen egyszer visszatér majd, hiszen ő még mindezek után is így nyilatkozik a műsoráról:

  Ha soha többé nem csinálok mást, akkor is büszke vagyok arra, és kiállok amellett, amit ez a műsor képvisel, és amin keresztülmentünk. 

  (Forrás: Huffpost)

 • Az Activision nem dolgozik tovább a Jeff Leach nevű Call of Duty-szinkronszínésszel, aki a Modern Warfare remake-ben a Ghost fedőnevű kommandós hangját adta, és aki állítólag egy női streamert sértegetett.

  A hónap elején a streamer NitroLukeDX néhány klipet tett közzé a Twitteren, amikben Jeff Leach, a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone című játékokban Ghost kódnevű kommandóst alakító szinkronszínész sértő megjegyzéseket tett egy női streamerre. A klipek szerint Leach még 2017-ben sértegette a dús keblű, női streamer ZombiUnicornt, azt állítva, hogy a

  „szörnyű dekoltázsára”

   támaszkodik, amiért akkoriban kitiltották a Twitchről, valamint a közelmúltban Leach egy másik játékosra tett megjegyzéseket, miközben a FacebookGamingen Warzone-t streamelt:

  S**** le a kövér, girhes f***-omat, te hülye k***.

  ZombiUnicorn egy videóban reagált, amelyben felszólította a FacebookGaminget és az Activisiont, hogy vállalják a felelősséget a Leachcsel való együttműködésért:

  Ez elfogadhatatlan. Ezek az emberek, mint Jeff Leach, nem fognak megváltozni. Nem változtak, és nem is fognak. Vannak olyan emberek, akik elszúrják és hibáznak, de vállalják a felelősséget, és megértik, hogy hibáztak. Elmélkednek, terápiát végeznek, dolgoznak rajta, és megpróbálnak jobb emberekké válni. De ez most nem ez a helyzet. Leach az iskolapéldája, hogy valaki, akiről évek óta dokumentálták, hogy pontosan ugyanolyan nőgyűlölő, szörnyű, rosszindulatú viselkedést folytat.

  Happy Badurday! I'm🔴LIVE: twitch.tv/zombiunicorn

  Közzétette: The Zombi Unicorn – 2020. május 2., szombat

  Ahogy arról a CharlieIntel is beszámolt, az Activision mostanra megszakította a kapcsolatot Leachcsel. A PC Gamer felkereste az Activisiont, és megerősítette ezt az információt:

  A szexizmusnak nincs helye az iparágunkban, a játékainkban vagy a társadalomban. Az Activision többé nem dolgozik együtt Jeff Leachcsel. Határozottan elítéljük ezeket a megjegyzéseket. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden játékos számára szórakoztató és biztonságos élményt nyújtsunk.

  Leach a Twitteren reagált, mondván, hogy a klipeket kiragadták a kontextusból, és azt mutatják, hogy „ahogy egy trollt leégetek a chatben”, és azért választották ki őket, hogy

  illeszkedjenek egy karaktergyilkos narratívába.

  (PC Gamer)