16:00, December 01.
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01.
Kanada 1
Marokkó 2
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 2
Spanyolország 1
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 2
Németország 4
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Azt beszélik, összejött a két híresség.

  Gyorsan túllépett Olivia Wilde-dal való szakításán Harry Styles, legalábbis több jel is erre utal. Az énekes és színésznő kedvese két évig alkottak egy párt novemberi szakításukig, mostanság azonban egy szintén nemrég óta szingli híresség, Kendall Jenner társaságát élvezi, amikor csak teheti. A modellel hosszú évek óta ismerik már egymást, egykoron rövid ideig jártak is, így könnyen lehet, hogy valóban romantikus szálak fűzik őket össze.

  Ezt bizonyíthatja az a nemrég készült felvétel is, amelyen Harry Styles koncertje közben csókot dobott a nézők közt álló Jennernek:

   (Via Harper's Bazaar)

 • A nő, akinek a világon a legnagyobb ajka van, egy hatalmas fagyöngy alatti puszit ajánlott fel idén karácsonykor a legmagasabb ajánlattevőnek. A huszonöt éves Andrea Emilova Ivanova, aki közel 18 ezer fontot költött mind a negyvenhárom beavatkozására, egy rénszarvasfüleket viselő karácsonyfával pózol a karácsonyi visszaszámláláshoz. Úgy néz ki, Ivanova készen áll a meghitt ünnepre, és izgatottan várja, hogy elárverezhesse a világ legnagyobb csókját az ünnepi időszakban.

  „Biztos vagyok benne, hogy idén karácsonykor sok férfi lesz hajlandó licitálni a legnagyobb csókomra” – mondta Andrea, aki azt tervezi, hogy az elkövetkezendő években minden karácsonyára újabb hyaluronsavas ajakfeltöltés ad magának, ahogyan azt minden karácsonykor eddig is tette.

 • VV Lissza azonnal kedved kapott az egyezséghez, amint megtudta, Máriónak eredetileg hány Instagram követője van.

  vv11
  Fotó: RTL

  Javában zajlik az influenszerhét a ValóVilág 11. luxusbörtönének falai mögött, amelynek célja, hogy minél több Instagram követőt gyűjtsenek maguknak a játékosok. Ennek eredményeit a minap meg is mutatták a villalakóknak, a diagramból pedig kiderült, VV Lissza igen gyengén áll a versenyben, de az utoljára beköltözött Márió sem kifejezetten remekel. Pedig ő már valójában influenszerként költözött be, mint mondta, közel 39 ezer rajongót gyűjtött össze korábban magának.

  Beszélgetésük során arra próbáltak választ kapni, mivel foghatta meg a nézőket a két legnépszerűbb társuk, VV Bibi és Reni, majd arra jutottak, mindketten lefeküdtek már valakivel a játék alatt.

  „Ha ez kell, akkor tőlem csapassuk, én benne vagyok. De ezt addig lehet tolni, amíg egyikünk sem érez többet. Kezdjük el egymás alá adni a lovat, elkezdjük egymást simogatni, egymáshoz úgy érni... kezdte Márió, aki bevallotta, még nem volt sosem szerelmes, így véletlenül sem akarja megbántani a lányt, Lissza pedig arra jutott, emellett konfliktust fog generálni, és az első adandó alkalommal összeugrasztja a többieket.

  „Ha a feszültség nem jön hozzánk, mi megyünk a feszültséghez.”

 • Nem akart sikerülni neki a pelmenyi tészta.

  konyhafonok1
  Fotó: RTL

  Megtúráztatta a Konyhafőnök VIP versenyének legutóbbi feladata Hagyma, azaz Hajmásy Péter idegeit, akin csúnyán kifogott a pelmenyi tészta. A massza ugyanis újra és újra a kezéhez ragadt, hiába próbálkozott vele, végül dühében a kukába vágta az egészet.

  „Olyan feszült voltam, hogy úgy voltam vele, hogy nem is feladom, hanem kirohanok az ajtón” – magyarázta a férfi. Kirohanására felfigyeltek a séfek is, Rácz Jenő azt javasolta neki, ne ragaszkodjon annyira a recepthez, érzéssel csinálja, amíg a tészta megfelelő állagú nem lesz.

  „Embert nem láttam még így csapkodni, mint téged” – érkezett meg hozzá hamarosan mentora, Sárközi Ákos is, aki higgadtságra intette az időhiányra panaszkodó Hagymát.

  „Arra nincs időd, hogy hisztizz” – jelentette ki a szakács, ami saját bevallása szerint észhez térítette a versenyzőt.