Ödön
1 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Valóságshowkban nem gyakran találkozunk politikai vagy történelmi témákkal. Gyaníthatóan az ilyen műsorokba jelentkezők eleve mérsékelten érdeklődnek irántuk, és az sem kizárt, hogy a szerkesztők szólnak, ne nagyon hozzanak fel ilyesmit a játékosok, mert megosztó. 

  rtl

  A Való Világ egyik eheti adásában most mégis felbukkant egy leheletnyi történelem, méghozzá nem is akármilyen kontextusban: az egyik szereplő Zsuzsu szerint azért különösen súlyos, hogy egy játékostársa lealpárikurvázta (egy szál tangában bemutatott produkciója miatt), mert a műsort az egész ország,

  sőt az országhoz csatlakozó nemtudomhány területet, amit Trianontól elvettek, azok is nézik szerintem, Erdélyből, Kárpátaljáról, Szlovákiából.

  És ha ez még nem lenne elég, ezen a ponton egy másik játékosról, Gregről kiderült, hogy vajdasági, mikor közbeszólt, hogy ők a Vajdaságban ("haha, Jugoszlávia") biztosan nézik a műsort. 

  Ezek után talán nem túlzás kijelenteni, hogy virágba borult a Fidesz nemzetpolitikája, ennél nagyobb egység már biztosan nem lesz és nem is lehet. 

   

 • Másodszorra rendezte meg a Dreamjo.bs a Szerethető munkahelyek versenyt. A kkv-k mellett idén már nagyvállalatok is nevezhettek. 700 cég pályázott, rájuk az interneten lehetett szavazni, így alakult ki a 125 legszerethetőbb cég (100 kkv és 25 nagyvállalat). 20 ezren szavaztak a cégekre, háromszor annyian, mint tavaly. Jó tudni, hogy Magyarországon közel 600 ezer vállalkozás működik. Az értékelések alapján a legszerethetőbb munkahelyek állatbarátok és lehet náluk távdolgozni. A zsűri pedig azokat a helyeket értékelte különösen nagyra, ahol figyelnek a munka és magánélet egyensúlyára.  A szerethető cégek többsége szoftverfejlesztéssel foglalkozik (második helyen marketinggel és kommunikációval), méretüket tekintve pedig klasszikus kisvállalkozások, 50 főnél kevesebb embert alkalmaznak.

  Legtöbben Budapestről és Pest megyéből jelentkeztek, de az ország több pontjáról érkeztek nevezések, összesen 45 városból. A szerethetők között lettek legszerethetőbbek, a zsűri a csütörtök esti gálán osztotta ki több kategóriában a különdíjakat, nekik: Sybrillo, Pearl Hunt, PV Napenergia, AYCM, Infosector, Prolan, Roar, Dorsium, Vodafone, Schibsted, eSense (utóbbi a közönségszavazást is megnyerte).

 • Különösen az, amit ő csinált a filmben. Meg is kapta az Aranymálnát érte, de nem bánja, mert senki sem tökéletes, nem, ön, a posztot éppen olvasó júzer sem. Jelentkezzen már az, aki csak kurvajó dolgokat csinált világéletében, és egy gyenge munkadarab nem került ki a keze alól! Na ugye.

 • Semmi duma, csak kattintson: