Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Remek játékot követően búcsúzott.

  Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban döntőjéhez közeledve egyre jobban megviseli a játékosok idegeit a történések. A krimi-reality pénteki adásban Nyári Luca is kiesett, miután döntéseinek következtében a Nádai Anikó és Törőcsik Dani gyilkos párosa a hirtelen halálát okozta. Tapasztó Orsi érkeztét követően azonban az utolsó pillanatban összefogtak az ártatlanok, és sikerült gyilkost találniuk a kerekasztal ceremónián, így kiszavazták Nádait.

  Egyébként nem először terelődött a gyanú a műsorvezetőre, aki végig remek játékkal vette az akadályokat, eképpen búcsúzott a többiektől:

  Egyszerűen leírhatatlan, ahogy érzem magam. Hatalmas teher került le a vállamról. Minden pillanatát élveztem, egy percig nem bánom, hogy itt voltam. Nagyon-nagyon hálás vagyok és köszönöm szépen!

  – fogalmazott Nádai, akinek kiesése láthatóan alaposan megrázta a többi játékost.

 • Kemény összecsapásra számít.

  Árpa tenya
  Fotó: Szollár Zsófi / Kaszás Tamás / Index

  Árpa Attila hamar véget vetett az első negyeddöntős mérkőzésének, amikor másfél perc után kiütötte Nagy Ervint. Kettejük összecsapásáról a színész nemrég hosszabban beszélt, és mint kiderült, már túl léptek ellenfelével a ringben történteken. Az Árulók játékmestere most az RTL-nek adott interjút az eddigi ringben szerzett tapasztalatairól és az előtte álló Pintér Tibor elleni bokszmeccséről.

  Az első meccse mindenkinek teljesen más, mindent elfelejt, amit tanult. Ezt láttam Ervinen is, Tenyán is. Mindenkin azt láttam, hogy jobban tud bokszolni, mint amit az első mérkőzésen mutat. Biztosan Tenya is jobban tud bokszolni, mint az első meccsén, ami – valljuk be őszintén – leginkább egy csapkodás volt, de én sem vagyok kivétel, én is nagyjából ezt csináltam.

  A kérdés az, hogy a második mérkőzésre tényleg mindketten kicsit higgadtabban tudunk nekiállni a dolognak, és akkor tényleg bokszmérkőzést, vagy nyomokban bokszmérkőzésre hasonlító eseményt fognak látni a nézők. Ha nem, akkor cséphadarás lesz. Akkor vagy így, vagy úgy, de nagyon gyorsan véget fog érni a mérkőzés valakinek.” – vélekedett a színész.

  Abban az esetben, ha a meccs győztese Árpa lesz, akkor Brasch Bencével küzdhet meg a döntőben. Színésztársáról korábban azt mondta, mint kolléga neki szurkol, de mint a Sztárbox versenyzője nem, mert nem szívesen kerülne vele szembe a ringben.

  Bence 20 évvel fiatalabb nálam és 7 éve bokszol, én 7 hónapja. Ez nem magyarázat arra, hogy miért nem fogok nyerni, hanem csak azt mutatja, hogy én vagyok ebben a párosításban az esélytelenebb. Ebben az esetben viszont azért nagyon jó, mert ha megnézünk egy bokszfilmet, az mindig arról szól, hogy az esélytelen egyszer csak győzedelmeskedik. Úgyhogy majd ha a Bencével ringbe lépünk, ki fog derülni, hogy a csúf valóság győz-e vagy egy hollywoodi filmet látnak majd a nézők.

  – fogalmazott.

 • Felkavarták  az állóvizet.

  Képernyőfelvétel (787).png
  Fotó: TV2

  A Farm VIP tegnap esti adásában nem kis meglepetésben volt része mindkét csapatnak: egy-egy új versenyzőt köszönthettek köreikben. A piros csapat Hadas Alfréddal bővült, a sárgák pedig Laky Zsuzsival egészültek ki. Gáspár Zsolti ki is szúrta, hogy a sárga csapat egyik játékosa nagyon megörült az újonc érkezésének.

  Nem kérdés, hogy ki járt jobban, egyértelműen a sárga csapat. Hát, a pirosak meg kaptak egy papírkutyát, úgyhogy mi jártunk jobban

  – vélekedett Szabyest Lakyról.

  Az egykori szépségkirálynő egyébként azt látta leendő csapattársain, hogy rendkívül meglepődtek, mivel nyilván nem számítottak az érkeztére. Ezzel együtt látja rajtuk az összhangok, és hogy nagyon erősek mindannyian. 

  Az láttam rajtuk, hogy örültek, amikor megláttak engem. A legelső kézfogás, bemutatkozás egy nagyon pozitív csalódás volt számomra, mert láttam, örülnek nekem, hogy tudunk kicsikét többet tenni

  – mondta Hadas a pirosakkal való találkozásról. 

 • Duplázik az énekesnő.

  Tóth Andi ezen a hétvégén nem is egy, hanem rögtön kettő TV2-s showműsorban is szerepelni fog.

  Ma este a Dancing with the Stars fináléjában láthatják majd tévénézők, ahol ismét a táncparketten ad elő egy produkciót. A látványosnak ígérkező döntőben Krausz Gábor, Marics Peti és T. Danny készül több koreográfiával a táncpartnereikkel. Visszatér továbbá az előző évad másik két győztes párosa, így Gelencsér Timit és Csobot Adélt is láthatjuk majd a műsorban. 

  Vasárnap pedig a Sztárban Sztár leszek! elődöntőjében fog Karapancsev Kristóffal duettezni Tóth Andi. Bár korábban  visszavonult az énekléstől, annyit leszögezett, hogy továbbra is szívesen vállal olyan felkéréseket, amelyeknél meg tudja mutatni a hangját, vagy amiknek köze van a zenéhez.