Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem kis meglepetésben lehetett része annak a párnak, akiket egy ittas erdei állatka várt a kertjükben.

  GettyImages-619497034
  Fotó: Boston Globe / Getty Images Hungary

  Tracey Kearney és férje alaposan meglepődött, amikor egy mosómedvét találtak a kertjükben álló asztalon, ráadásul az állat teljesen bódult állapotban hevert, fejét lelógatva. Gyorsan rájöttek, mi okozta az állat kótyagosságát, a hátrahagyott étkek mellet ugyanis a házilag készített alkoholos italuk mennyisége is alaposan megcsappant.

  A vicces képsorokat, amelyeken a váratlan vendég látható mozdulatlanul fekve egy üveg mellett, már több mint 11 millióan nézték meg.

 • A szépségkirálynő külföldi kalandjából visszatérve már itthon élvezheti a Balaton vizét.

  PAP 6086
  Fotó: Papajcsik Péter / Index

  A modell az Ázsia Expressz forgatásának befejeztével újra az országot járja, legutóbb például egy Balaton környéki szépségversenyről jelentkezett be, ahol ezúttal már a zsűri tagjaként foglalhatott helyet. Most pedig Tihanyból osztott meg fürdőruhás fotókat, az egyik egy spontán pillanatot örökít meg, a másik pedig egy beállított kép.  

  Pillanatkép VS pózolás. Melyik tetszik jobban?

  – teszi fel a kérdést követőinek.

  Önnek melyik kép nyerte el jobban a tetszését?

 • lómentés.png
  Fotó: Youtube

  A Főtér beszámolója szerint a gyulafehérvári mólón kellett akcióba lépniük a katonai tűzoltóknak, miután beszakadtak a deszkák egy ló alatt. A szügyig vízben álló lovat végül emelőkosárral segítették a partra, az ijedtségen túl nem esett baja.

  A mólót egyébként egy szabadidőközpont kialakítása miatt építették. Eredeti tervek szerint itt csónakokkal lehetne kikötni, de ez még biztosan váratni fog magára. A romániai város polgármestere, Gabriel Pleşa beismerte, hogy a munka nem sikerült jól, a létesítményt hivatalosan nem is vették át.

 • Míg Gálicz Péter bravúros teljesítménnyel világbajnoki bronzérmet nyert a budapesti vizes vb-n a 25 kilométeres távúszásban, az is kiderült, hogy idén mintegy kétszer annyian,  329 174-en látogatták a Múzeumok Éjszakája eseményeit, mint tavaly. A számokról Hoppál Péter, a Kulturális és Innovációs Minisztérium kultúráért felelős államtitkára beszélt a Kossuth Rádióban.

  Az éjszakai kínálatban 430 (126 budapesti, 305 vidéki) intézmény vett részt, rekordszámú, több mint 2500 programmal. A dobogós helyre két fővárosi és egy vidéki nagyváros múzeuma került fel:

  1. Szépművészeti Múzeum: 15 000 látogató
  2. Néprajzi Múzeum: 11 254 látogató
  3. Szolnok múzeumai: 11 000 látogató

  Idén a Múzeumok Éjszakája hivatalos honlapjának látogatottsága is rekordot döntött idén. Az adatok azt mutatják, hogy egyre több fiatalt vonz a program: a 1824 éves korosztályból érdeklődők száma idén már 27 százalékot tett ki.