Sándor, Ede
-5 °C
-2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 29243606 1956816231018513 4354331586641002496 o
  Fotó: Cupákos / Facebook

  Claire Danes Budapesten forgatja a Homeland című sorozat egyes epizódjait, amiről nemrég mi is megemlékeztünk, amikor a Golden Globe-díjas színésznő végigfotózta Budapest legturistásabb helyeit. Most pedig azt is megtudhatták a magyar rajongók, hogy Danes családjával együtt sok turistához hasonlóan ki akarta próbálni az igazi magyaros ízeket, de sok más turistával ellentétben volt annyi esze, hogy ezt nem egy turistakopasztó lehúzós helyen tette meg egy íztelen, ötszörös árú goulash-sal, hanem elment a bulinegyedben található Cupákosba (amit mi is dicsértünk, amikor kipróbáltuk).

  A Facebooknak hála még azt is megtudhatja az utókor, hogy mit evett a sztár Pesten: "A sztár és családja Fehérbab krémlevest; Sült kolbászt kenyérrel, házi mustárral, savanyúsággal; Kacsakolbászt zöldborsófőzelékkel; Borjú paprikást nokedlivel választottak. A desszertnek pedig már nem maradt hely, annyira jól laktak" - írták az étterem oldalán.

  (Köszönjük a találatot olvasónknak, Eszternek!)

 • A Nintendo új, Mario-karakterekkel készült teniszes játéka, a Mario Tennis Aces nemsokára megjelenik, ki is jöttek hozzá a promóciós anyagok. Az egyik ilyen képen Luigi, Mario öccse látható egy kis puklival a nadrágjában. Az egyik Twitter-felhasználó ezután kimatekozta, hogy vajon mekkora lehet Luigi farka: körülbelül 3,7 inch, azaz 9,4 centiméter.

  Ezután a Kotaku újságírója elvégezte az ilyenkor kötelezően elvégzendő, szakújságírói feladatot, Luigi farka alapján megbecsülte, hogy a Mario Tennis Aces többi promóképén szereplő karakterek mekkorák lehetnek: Peach hercegnő 99 centiméter magas, Toad 74 centi és Bowser, a tűzgolyót okádó szegecses hátú dinóteknős is csak 120 centis (bár itt problémát okoz, hogy Bowser mindig görnyed, ezért pontatlanabb a becslés).

  Ja, és a legfontosabb, az is kiderült, hogy Mario bajsza 30 centiméteres.

  Screenshot 1.png
 • Machu Picchu a Világ Új Hét Csodájának egyike, ami jó eséllyel a legtöbb bakancslistán szerepel, mint kötelező úti cél. Persze vannak olyanok, akik ahelyett, hogy örülnének annak, hogy sikerült eljutni Peruba és megcsodálni az egykori Inka Birodalom egyedülálló örökségét, inkább ordas nagy baromságokat csinálnak. Komolyan: ennek mi értelme?

  A fenti képek csak illusztrációk, amiket három turista (egy svájci, egy német és egy holland) egyszerűen leutánozott. Őket örökre kitiltották a Machu Picchuból. 

  (Via)