Bernát, Felícia
EUR 384,00 Ft
USD 363,98 Ft
8 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A modell kórházból posztolt egy képet, melyen egy kisbabával a kezében látható.

  Bár G.w.M-mel való kapcsolatuk elején leszögezték, hogy újabb gyerekeket nem szeretnének, Edina most ismét babázhat, testvérének ugyanis gyereke született. A kis Narent Edina már meg is látogatta a kórházba, a kézbevételről pedig egy fotó is készült. 

  Nagynéni lettem. Isten hozott Naren! 2022. 05. 15.

  — írta a képhez Kulcsár, melyet ide kattintva tekinthet meg.

 • Arról a pillanatról osztott meg egy képet, mely örökre megváltoztatta az életét.

  A 36 éves énekesnő az Instagram-oldalán nosztalgiázott kicsit, miután rálelt arra a két fotóra, mely abban a pillanatban készült, mikor megnyerte a Megasztár 3. évadát.

  Tizenhat éve ezen a napon, megváltozott az életem. Tizenhat éve még csak álmodoztam dolgokról, amiket azóta sikerült megvalósítanom. Mennyi jó dal született az évek alatt... Szeretem, ahogy megtölti a hangotok az Arénát, a Parkot, a tereket, fesztiválokat, színházakat és énekelitek velem a lelkem darabkáit. Szeretem, hogy viszitek ezeket a dalokat magatokkal az életetek fontos pillanataiba

  — kezdte bejegyzését az énekesnő, aki később hozzátette, hogy továbbra is igyekszik sok szépet adni, és ahogyan ígérte, azokat a fiatalokat is segíteni fogja, akikben meglátja azt a bizonyos szikrát, ami őt is elindította. 

  Hálás vagyok mindenért, a támogatásért, az útért, a feladatokért, a nehézségekért, a boldogságokért, a könnyekért és nevetésekért, a csapatomért, a közönségemért, a családomért, a barátaimért, a szemüvegért, amin keresztül látom a világot.Igyekszem minden nap egy kicsit jobb ember lenni és maradni. Köszönöm Istenem, hogy a tenyereden hordozol!

  — fejezte be. A fotókat alább tekintheti meg: 

 • Hogy pontosan miért, azt senki sem tudja, az egyetem, ahol diplomáját szerezte azonban úgy érezte, hogy mindenképp kiszeretnék tüntetni az énekesnőt.

  GettyImages-1397966467
  Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images Hungary

  A New York-i Egyetem (NYU) május 18-án tartotta diplomaosztó ünnepségét, melyen a nyitóbeszédet a 32 éves énekesnő mondta el. Taylor a beszédében arra hívta fel a figyelmet, hogy érdemes megtanulni élni a kínos dolgok mellett, ugyanis nem számít, hogy milyen keményen próbáljuk elkerülni azokat, később visszagondolva életünk valamely szakaszára biztosan megborzongunk majd attól, hogy miket tettünk.

  A beszéd után sor került a tiszteletbeli doktori cím átadásra is, így az énekesnő mostantól hivatalosan is Doktor Taylor Swift.

  (Forrás: Just Jared)

 • A hollywoodi mérce szerint alacsonynak számító Tom Cruise-nak minden trükköt be kellett vetnie, hogy 172 centijével egy szintre kerüljön a Top Gun: Maverick díszbemutatóján Katalin hercegnével. Mindössze 3 centis hátrányt kellett behoznia, és egy spéci cipő segítségével majdnem össze is jött neki, bár valószínűleg nem számolt Katalin magassarkújával.

  Cruise nem először vette elő a magasított talpú lábbelit, amelyet előszeretettel használ, ha nála magasabb hölgyeket kell kísérnie a vörös szőnyegen.

  A legjobb cipészműhelyek a magasított lábbeliket kizárólag méretre szabottan készítik, a sarokemelőt pedig krokodilbőrrel vonják be. Az elkészítésük rendkívül időigényes, az áruk pedig a több tízmillió forintot is meghaladhatja.

  (Via Daily Mail)