Klaudia
-4 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nehéz ezt az apróbetűs világban elhinni, de március 21-én tényleg ingyen lesz a kávé 80 kávézóban és étteremben országszerte. Ez ugyanis a költészet napja, úgyhogy az akcióban részt vevő helyeken egy versért vagy versidézetért cserébe nem kell fizetni a kávéért. A vers lehet akár saját költemény, akár egy kedvenc idézet, mindegy, úgyis minden költészet. Az akció március 21-én egész nap tart, a résztvevő helyek listája ide kattintva olvasható.

 • lkjh

  A nap internetes szenzációja a 87 éves Concha Garcia Zaera, aki pont olyan képeket rajzol, mint amik minden nagymamánál lógnak a falon kifakulva. Ő viszont, Microsoft Paintben alkot, ahol pixeleként rajzol meg minden egyes formát. Azokból a képeslapokból merít inspirációt, amiket a férje küldött neki egykoron.

  Március 9-én még csak háromszáz követője volt, de hamar felkapta az internet. Ma már 108 ezren csodálják a képeit csak az Instagrammon.

  Mi ez, ha nem művészet!?

  grandmother-microsoft-paint-art-concha-garcia-zaera-spain-14
 • Elég béndzsán, meg nyilván a minősége is pocsék lenne, de a Squirrel Monkey nevű társaság elképzelte egy kilencvenes évek ósdi technológiájából viccet csináló videóban:

 • lep1

  Egy időben sportot űztünk belőle, hogy összeültünk Zs-kategóriás horrorfilmeket nézni, és a nagyon erős átlagmezőnynél is mélyebb nyomot hagyott bennem, amikor ledaráltuk az összes Leprechaun (Gyilkos Kobold) részt egy este alatt. 

  Nem hittem a szememnek, amikor ma azt olvastam, hogy a Syfy lát még fantáziát a sorozatban, és a Gyilkos Kobold visszatér néven készül a folytatás. Folytatás. Egy olyan filmnek, amiben négereket gyilkol egy kobold, akik ellopták a pénzét; amikor az űrben fénykardozik a kobold, mert ellopták az űrpénzét??? Hova lehet ezt még fokozni??